Povestea noastră

O călătorie de excepție. O motivație care nu se încheie niciodată.

TEILOR a fost creat din pasiunea pentru frumusețea înnăscută, detalii care tind spre perfecțiune și o dragoste vibrantă pentru viață.  Ne onorăm spiritul antreprenorial și unicitatea magnetică prin experiența memorabilă oferită clienților, ce păstrează spiritul de familie care cuprinde o moștenire a recunoștinței și a reușitelor.

Fiecare poveste are un început, iar ceea ce a pornit de la singur boutique în 1998 s-a transformat astăzi în peste 60 de magazine în Europa, o casă de design internațional și o colecție de bijuterii care reunește execuția impecabilă și design-ul modern.

”TEILOR” este inspirat de strada Teilor, din Pitești, acolo unde a fost înființat primul magazin. Acest nume întruchipează pasiunea noastră pentru bijuterii, complimentată de florile de tei și parfumul lor unic ce reflectă esența brandului.

ADN-ul brandului poziționează TEILOR și mai puternic. Alinierea la tendințele internaționale este o formă de determinare, pasiune și îndrăzneală. Viteza, ca valoare a TEILOR, mai ales în ultimii ani, face transferul de curaj către oamenii TEILOR – fie că sunt angajați sau clienți.

Our Style

Portofoliul de produse

*Suntem atemporali & ne lăsăm conduși de excelență.*

Portofoliul TEILOR redefinește versatilitatea și diversitatea în ceea ce privește bijuteriile și permite consumatorilor să își înceapă călătoria în orice etapă și să continue să fie inspirați de-a lungul vieții de piesele regăsite în colecțiile brandului.

De la piese excepționale, unicat, care ridică brandul la cel mai înalt nivel de lux, colecții aspiraționale care celebrează momentele incredibile ale vieții, și până la produse moderne, dar accesibile, ideale pentru a începe călătoria în lumea bijuteriilor cu TEILOR. Indiferent de categorie, colecțiile noastre vorbesc despre unicitate și măiestrie în design.

Alegem cu atenție modelele care ating superlativul: forma, montura și calitatea materialelor și a pietrelor prețioase. Suntem mândri să oferim colecții de diamante certificate la nivel internațional, cum ar fi o selecție unică de inele de logodnă din platină și aur cu un design modern și tăieturi diferite, clasificate de două dintre cele mai renumite institute care dovedesc autenticitatea diamantelor noastre: De Beers Institute of Diamonds și GIA (Gemological Institute of America).

**Misiune și Viziune**

Sursa noastră de inspirație ești tu. Indiferent de locul în care te afli în această lume.

Viziunea TEILOR se traduce printr-o evoluție extrem de rapidă, printr-un ideal al echipei dedicat întregii lumi: acela de a deveni un brand global în peisajul bijuteriilor. Pentru noi, bijuteriile, nucleul universului nostru, reprezintă o imagine pură a recunoștinței și atemporalului.

Misiunea noastră este aceea de a încuraja oamenii să vadă imposibilul și să-și depășească limitele în fiecare zi. Facem asta arătându-le că încrederea în sine poate fi o alegere naturală, inspirându-i și motivându-i să devină cea mai bună versiune a lor. Avem o înțelegere profundă a nevoilor echipei și clienților noștri și reușim să anticipăm și să livrăm experiențe cu totul memorabile, în moduri autentice și întotdeauna relevante.

În tot ceea ce dăruim lumii, ne dorim să aducem valoare în bucuria celebrării vieții tale în cea mai rafinată formă: bijuteria. În tot ceea ce facem, rădăcinile locale insuflă încredere, loialitate și angajament. Prin tot ceea ce oferim, spiritul nostru curajos și orientat spre viitor exprimă perseverență și excelență.

 

TU ești coautorul poveștii noastre . TEILOR | Perfectat de tine.

 

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE