Cercei cu diamante

 1. CERCEI CU DIAMANTE

  Cerceii cu diamante sunt accesoriile perfecte pentru momentele tale memorabile. Diamantele sunt magice si pot fi incrustate in bijuterii care sa te insoteasca zi de zi. De asemenea, poti descoperi cadoul perfect printre zecile de modele de cercei cu diamante online.

  Alege o pereche de cercei aur in functie de momentul din zi: cerceii lungi sau candelabru se asorteaza cu serile pretioase, iar cerceii stud sau mici pot accesoriza tinutele de zi. Indiferent de tipul bijuteriilor cu diamante, trebuie sa te asiguri ca pietrele pretioase au caracteristici remarcabile.

  Diamantele translucide pot fi prinse in monturi in orice nuanta de aur. Diamantele negre se potrivesc cel mai bine cu aurul roz, iar diamantele maro cu aurul galben.

  Pentru fiecare comanda online de cercei cu diamante, Teilor va ofera ambalarea de cadou si transportul gratuit. Bijuteriile sunt insotite de certificate care atesta calitatea materialelor din care sunt realizate.

Vizualizare ca Grilă Listă
Pagină
pe pagină
Setați descendent

221 Produse

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
 • Card Avantaj
 • MobilPay
 • Visa
 • MasterCard