Colecția de bijuterii de vacanță

Teilor vă propune colecția de vară Fantezii grafice prêt-à-porter cu inele, cercei și coliere mici, colorate și feminine care pot fi purtate la orice ocazie.

Modelele clasice sunt ușor de asortat oricărei ținute, datorită celor trei variante de nuanțe de aur – galben, alb și roz, precum și a cristalelor albe, albastre, roz, vișiniu sau violet și a diamantelor și pietrelor prețioase cu care sunt încrustate bijuteriile.

Delicatețea designului conferă un aer natural și relaxat, satisfăcând în același timp nevoia de practicalitate în perioada concediilor, putând fi strecurate cu ușurință în poșetă, în geanta de voiaj sau în rucsac.

Fanteziile grafice de vară oglindesc bucuria naturii și plăcerea de a petrece cât mai mult timp în aer liber, dorința de relaxare și exuberanța.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard