Bijuterii fabuloase pentru o femeie seducătoare

2017-06-19 06:48:30

Bijuteriile Teilor au strălucit în această primăvară și debut de vară în compania Mihaelei R. Schwartzenberg.

Puterea lor de seducție a crescut cu fiecare seară de luni, complimentând alura fermecătoare a gazdei galelor Uite cine dansează și apoi în fiecare seară de vineri, când Mihaela a fost unul din cei patru jurați ai galelor Românii au talent.
Cerceii, brățările și colierele au scânteiat în sute de diamante, safire, tsavorite și alte pietre prețioase, îmbogățind eleganța spectaculoasă a ținutelor Mihaelei.
Așa cum un parfum vine unei femei ca o mănușă, nuanțându-i calitățile, bijuteriile Teilor par să fi fost create special pentru a fi purtate de o femeie precum Mihaela.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard