Bijuterii și fete de vis

2019-04-18 10:40:54

Ce poate fi mai potrivit unei expoziții cu fete de vis decât o expoziție de bijuterii de vis?

Teilor a fost prezent cu propriile opere de artă miniaturale la Muzeul de Artă Recentă la vernisajul Expoziției „Fete de vis”. Bijuteriile unicat colecționate din toate colțurile lumii au acompaniat expoziția de tablouri venite din toate colțurile țării, „chipuri și reprezentări ale „fetei de vis”, care surprind mai bine de un secol de artă românească” (MARe)

Bijuterii și tablou

Tablou la expozitie

Bijuterii si tablou

Sala expozitie tablouri

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard