Cerceii - cum să îi alegem și să îi purtăm

Alegerea cerceilor pentru a completa ținuta înseamnă mai mult decât alegerea la întâmplare a cerceilor cei mai extravaganți sau mai simpli pe care îi ai în cutia cu bijuterii, sperând că se vor potrivi. Cu toate acestea, poți întotdeauna ieși din casă cu o ținută elegantă și îngrijită, respectând câteva reguli de bază și luând în considerare următoarele aspecte:

Ocazia cu care vei purta bijuteriile

Trebuie să iei în considerare evenimentul la care vei purta bijuteriile.

Dacă este un eveniment formal, o pereche de cercei simpli și eleganți vor adăuga o tușă de glamour ținutei, fără a o scoate prea mult în evidență.

Dacă este o zi la birou, cerceii trebuie să fie confortabili și să aibă un aer profesionist. Cea mai bună alegere sunt cerceii cu un design cât mai minimalist.

Dacă te duci la o întâlnire sau în oraș cu prietenele, alege o pereche de cercei care să îți oglindească și complimenteze personalitatea.

Cercei Teilor pietre prețioase

Forma obrazului

Ovală

Persoanele cu fața ovală pot purta aproape orice, dar cerceii triunghiulari sau cerceii mici pun cel mai bine în evidență pomeții.

Rotundă

Pentru persoanele cu fața rotunda cerceii cei mai potriviți sunt cei lungi, care să creeze o impresie de suplețe, alungind obrazul.

Cercei Teilor diamante si pietre pretioase

Pătrată

Persoanele cu maxilarele puternice trebuie să poarte cercei rotunzi sau ovali, care să înmoaie contururile unchiulare ale feței.

Triunghiulară

Dacă ai fruntea lată și bărbia îngustă, trebuie să alegi cerceii care să balanseze jumătatea inferioară a feței și aici cerceii candelabru sau cerceii picătură sunt cei mai potriviți.

Lungă

Femeile cu fața lungă și îngustă trebuie să poarte cercei lungi și rotunjiți, care să dea amploare obrazului.

Cercei Teilor diamante si pietre pretioase

Personalitate

Dacă ești o persoană care agreeazăă stilul atemporal, alege cerceii clasici.

Dacă ești o personalitate romantică, alege o pereche de cercei cu detalii rotunde, curbe.

Dacă ai un stil dramatic sau chic, alege cercei cu margini drepte, pătrați sau dreptunghiulari iar dacă ești stilul creativ, artistic, alege cerceii mari și colorați.

Cercei Teilor aur pietre pretioase

Coafură

Deși nu există o regulă fixă pentru alegerea cerceilor plecând de la culoarea părului, persoanelor cu părul blond sau șaten deschis li se potrivesc mai bine cerceii aurii decât cei din argint sau aur alb.

Pe de altă parte, femeilor cu părul închis la culoare li se potrivesc mai bine bijuteriile din aur alb. Iar dacă ai părul roșcat, cel mai spectaculos se potrivesc bijuteriile din aur roz.

Dacă porți părul scurt, cu lobul urechii descoperit, poți purta orice model de cercei dorești, în funcție de fizionomie, gusturi și ocazie.

Dacă ai părul lung, cea mai bună alegere sunt cerceii mari sau în culori aprinse, care să complimenteze coafura, fiind în același timp vizibili.

Cercei teilor aur alb roz galben cu diamante

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard