Cerceii lui Cate Blanchett

Înger sau demon, indiferent de personajul pe care l-a întruchipat, Cate Blanchett a fost mereu ambasadoarea pietrelor prețioase. Pe covorul roșu, Cate a strălucit întotdeauna în lumina pietrelor prețioase încrustate în cerceii aleși pentru eveniment. Inspiră-te din look-urile fabuloase ale actriței.

Cate Blanchett a câștigat numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei la Globul de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și unul în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Între 1998 și 2010 actrița a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar.

Actrița originară din Australia, impresionează de fiecare dată prin stilul său sofisticat și eleganța atent studiată, iar bijuteriile ocupă un rol foarte important în alcătuirea ținutelor sale.

Descoperă colecțiile de bijuterii cu pietre prețioase Teilor.

În 2014, în cadrul evenimentului de decernare a Premiilor Oscar, Cate a purtat cea mai scumpă ținută afișată vreodată pe covorul roșu din toată istoria evenimentului. Outfitul lui Cate, care a primit Oscarul pentru rolul din “Blue Jasmine”, a costat 18 milioane de dolari.

Superba ei rochie nude a fost cu totul deosebită, a fost lucrată manual și costa nu mai puțin de 100.000 de dolari, însă prețul stratosferic intregii tinute a fost dat de costul bijuteriilor, care au fost alese special pentru Gală.

cercei diamante oscar

Cerceii ei uriași sunt din aur alb și sunt încrustați cu 62 de pietre opal. Cate a purtat o brățară cu diamante maro și un inel cu diamant în formă de perlă. Nu se știe exact cât costă fiecare piesă în parte, însă costul bijuteriilor ajunge la 18,085 milioane de dolari.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro