Teilor Sweet October

Toamna vine la Teilor cu bijuterii spectaculoase din aur, incrustate cu pietre pretioase intens colorate in nuante vii de ametiste, blue topaz, garnet, rubin sau cuart.

Cromatica vibrantă a pietrelor prețioase încrustate în bijuterii se îmbină cu detaliile perfecte ale monturilor în care sunt prinse.Romantice si rafinate, bijuteriile din colectia Sweet October se asorteaza perfect cu zilele reci de toamna. Piesele au fost selectate pentru a se sincroniza cromatic atat cu tinutele de zi cu zi, cat si cu rochiile glamoroase de seara.

Descopera COLECTIA.

Colectia Teilor Sweet October

Descopera COLECTIA.

Surprinsă în forme geometrice perfecte, piatra lunii, despre care romanii spuneau că se naște din razele lunii, strălucește palid sub un văl perlat, aprinzându-ne imaginația. Notele delicate de culoare sunt discret sugerate în parura feminină de rotunjimi pastelate cu note sidefate, în bijuterii elegante potrivite pentru orice ocazie.

Toamna aceasta la Teilor, pietrele prețioase aprind fantezia în monturile unice ale bijuteriilor, într-o explozie de culori vibrante, ce trezesc în noi melancolia zilelor de vara ce tocmai au trecut.

Colectia Teilor Sweet October

Purpuriul luminos al ametistului reflectând lumina cu mii de sclipiri și umbre dă naștere unor piese boeme și ultra-feminine care depășesc statutul de simple accesorii.

Liniile naturale ale designului complimentează frumusețea firească a gemelor, strălucirea caldă a aurului roz conturând luminozitatea catifelată a cuarțului violet.

Fiecare bijuterie din colecția Teilor Sweet October spune o poveste din pietre prețioase și diamante, în monturi spectaculoase, complimentând orice stil, fie el clasic și sau unul care nu se teme de provocări.

Piese rafinate într-o explozie de pasteluri în tăieturi delicate variind de la briliant până la pară, evocând bucuria suavă și romantismul tineresc pe care acest anotimp le deșteaptă în noi.

Descopera COLECTIA.

Colectia Teilor Sweet October

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard