Comanda de verighete: Cum se procedeaza?

2015-11-03 09:09:21

Verighetele sunt două cercuri infinite, cu semnificații aparte. Sunt bijuteriile pe care le veți purta în fiecare moment din zi, indiferent de ocazie. De aceea, este esențial ca alegerea verighetelor să nu fie una realizată la întâmplare.

Ce trebuie să știi înainte de a achiziționa o pereche de verighete Teilor?

Verighetele Teilor sunt realizate pe comandă.

 În magazine vei găsi modelele de verighete Teilor, cu titlu de prezentare.

Ai posibilitatea să probezi verigheta dorită, pentru a-ți face o idee despre cum ar arăta pe deget.

În cazul în care vă plac lucruri diferite, puteți comanda modele distincte de verighete, și nu neapărat perechea exacta a verighetei partenerului. De asemenea, majoritatea verighetelor Teilor pot fi personalizate în funcție de preferințele voastre. Astfel, vă puteți alege combinațiile de culori în ceea ce privește metalul prețios (de 14K sau 18K) și, de asemenea, tipul pietrelor încrustate în montura bijuteriilor (cristale sau diamante). Mai mult, lățimea verighetelor poate fi modificată – dacă nu va fi afectat design-ul bijuteriei.

7_3_2

Gravarea verighetelor poate fi realizată în atelierul Teilor. Specialiștii noștri pot inscripționa mesajele sau simbolurile dorite pe interiorul bijuteriilor.

Prețul final al perechii de verighete depinde foarte mult de măsură, de lățimea inelelor, de gramajul acestora și de tipul pietrelor încrustate în bijuterii. După ce ați ales modelul preferat de verighete și ați decis toate detaliile legate de comandă, veți achita un avans de 10%, restul sumei fiind plătită în momentul ridicării bijuteriilor din magazin. Verighetele Teilor pot fi achiziționate și cu aur la schimb.

Durata de realizare a perechii de verighete este de aproximativ 4 săptămâni. În momentul în care verighetele vor ajunge în magazin, un reprezentant Teilor vă va contacta telefonic pentru a le ridica din magazin.

Verighetele Teilor sunt ambalate într-o cutie personalizată și întotdeauna însoțite de certificatul de garanție.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard