Diamantul viu Teilor la Festivalul Brazilor de Craciun

Diamantul viu Teilor a topit inimi. Gala Festivalului Brazilor de Crăciun a fost magică! Emoțiile încă ne mai cuprind la gândul că brăduțul Teilor & CRESC a topit inimile celor prezenți, fiind licitat cu 100 000 euro de către LIDL România.

Diamantul Teilor in cadrul festivalului brazilor de Craciun

Festivalul Brazilor de Crăciun este cel mai mare eveniment caritabil din România, creat pentru a deschide ușa școlii copiilor din medii sociale vulnerabile: Școala după Școală – de prevenire a abandonului şcolar, A Doua Șansă – de (re)integrare şcolară şi Grădiniţele Estivale – servicii de educaţie preşcolară.

Copii pe scena Festivalului Brazilor de Craciun

Teilor a participat la eveniment cu un proiect special, realizat cu ajutorul specialiștilor CRESC, valorând peste 17,000 euro. 

Teilor a adus în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun din 2017 conceptul de diamant viu, prins într-un eco-sistem perfect funcțional.

Am creat o instalație cu design minimalist care încorporează plantele vii, cristalul și metalul într-un obiect-bijuterie. Aceste 4 elemente, deși în proporții inegale, se completează ca geometrii și texturi și ascund un accent prețios: un inel de logodna cu diamant de 1 carat. Piatra prețioasa apare în mediul floral ca o comoară ce transpare din foliaj. Bradul este un terariu închis de dimensiuni mari, în care am încapsulat într-un cristal o frântură de pădure, atent aleasă pentru a prospera în sistemul închis. Este o instalație vie cu plantele din interiorul său care respiră, transpiră, produc oxigen, dar și dioxid de carbon. Ecosistemul format este independent, se irigă prin recircularea apei, își păstrează o temperatură constantă și crește. Acest brad spune povestea naturii, cum o putem regăsi și păstra înapoi în viața și casele noastre în forme surprinzătoare.

Diamantul Viu păstrează vie natura din interiorul său, iar inelul prețios va crea amintirea de neuitat a celui mai special cadou.

Spre deosebire de celelalte elemente din globul de cristal, diamantul Teilor este pentru totdeauna, fiind cel care va transpune în sclipiri perfecte povestea bradului de Crăciun. Piatra prețioasă este certificată de GIA, Institutul American de Gemologie. Tăietura pietrei prețioase este Cushion Modified Brilliant, culoarea H, claritatea VS2. Fațetele diamantului Teilor au primit gradul de prelucrare Excelent, simetria Very Good, caracteristicole legate de claritate fiind Crystal, Cloud, Feather. Montura bijuteriei este în patru gheruțe din aur de 18K, aleasă pentru a nu obstrucționa în niciun fel cele mai relevante trăsături importante ale diamantului : strălucirea, focul pietrei și scintilația.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard