Idei de cadouri pentru botez

Botezul este unul din cele mai importante evenimente din viața noastră: binecuvântarea venirii pe lume sau binecuvântarea de a deveni părinte. Și un astfel de eveniment trebuie sărbătorit.

Pentru ca bucuria să nu facă loc stresului căutării unui cadou, este bine să planificăm din timp căutarea lui. Și primul pas este să aflăm ce ne dorim: un cadou practic sau unul simbolic? Dorim un cadou pentru fetițe sau băieți sau dorim un cadou generic?

Cadouri practice

Cadouri simbolice

Cadouri pentru cei mari

Cadouri de botez jucarii papucei

Indiferent de gusturile părinților sau de bugetul nostru, cadourile pentru botez trebuie să fie alese cu grijă, dăruite cu drag și primite cu recunoștință.

Cadouri practice

Hainute

Hainele sunt un cadou de botez foarte util pentru că îi ajută mai ales pe părinți în primul an al micuțului să țină pasul din punct de vedere vestimentar cu ritmul în care crește bebelușul.

Pentru fetițe, la botez de obicei se dăruiește o rochiță de prințesă ori papucei din satin roz. Pentru băieței, costumașul cu frac se poartă, din satin alb sau bleu.

Pe lângă trusoul de botez, putem alege să cumpărăm hăinuțe care vor fi utile mai târziu.

Un cadou care nu dă greș niciodată, salopetele universale, mai ales cele care au incorporată o bavețică din material impermeabil, care se poate șterge în cazul în care se murdărește cu mâncare.

Important este ca hăinuțele să fie mai mari cu câteva numere, pentru a-i veni bine atunci când va mai crește. Mai ales, dacă dorim să îi ajutăm pe părinți în avans, putem lua hăinuțe pentru diverse anotimpuri, cum ar fi o salopetă groasă pentru iarnă sau costumașe din bumbac subțire pentru vară.

Păturica moale este un cadou care poate deveni păturica preferată a celui mic. Știm că copiilor le place să doarmă cu jucării sau păturici moi de care se atașează și care îi însoțesc peste tot.

Cadouri botez patut masa schimbat scutece

Obiecte utile

Pătuț, cărucior, salteluță pentru schimbarea scutecelor, walkie talkie, sterilizator pentru biberoane.

Înainte de a cumpăra oricare din aceste obiecte este bine să ne consultăm cu părinții, pentru că multe din aceste obiecte sunt cumpărate chiar din timpul sarcinii.

Pe piață există mai multe variante de pătuțuri, de la cele mai sofisticate din lemn masiv până la cele foarte simple ca design, cu un cadru ușor de fier, pe rotile, cu un coșulet fixat deasupra în care putem transporta bebelușul.

Dacă doriți să cumpărați un cărucior și părinții deja au unul, puteți opta pentru un cărucior pentru o vârstă mai mare, unul mobil, care se poate plia și pune în mașină. Sau tot pentru plimbări, puteți cumpăra un scaun de mașină, dar consultați-vă cu părinții înainte, pentru a vedea ce model se potrivește. O altă alegere practică este un marsupiu ergonomic, alternativă mai comodă la cărucior.

Salteluța pentru schimbarea scutecelor este utilă și se poate așeza pe o comodă în dormitor sau oriunde în casă, ori o putem lua cu noi atunci când plecăm de acasă.

Walkie talkie este indispensabil unei familii cu un bebeluș, părinții se pot relaxa privind un film sau cu musafirii în grădină, fără să stea mereu cu urechile ciulite, de teamă că nu aud când se trezește cel mic.

Sterilizatoarele de biberoane sunt un accesoriu indispensabil într-o familie cu bebeluș, pentru că biberoanele și toate obiectele care intră în contact cu mâncarea micuțului trebuie sterilizate, iar sterilizarea lor manuală implică un efort mult mai mare și nu întotdeauna cu rezultate la fel de bune ca ale unui aparat.

Jucării

Jucăriile colorate sunt foarte frumoase și practice în această perioadă, pentru că cei mici sunt atrași de lucrurile colorate, gălăgioase, cu luminițe, moi, care să poată fi băgate în gură când vor începe să iasă dinții. Nu sunt recomandate jucăriile de pluș care pot fi rupte, care fac scame ce pot fi înghițite.

Fetițelor le puteți dărui prima păpușă, iar băiețeilor prima mașinuță sau primul lego. Chiar dacă la vârsta aceasta e prea devreme, este un cadou care mai târziu se va dovedi util, fiind în același timp și o amintire frumoasă.

Cadouri botez jucarii

Cadouri simbolice

Seturi miniaturale din argint

Obiceiul de a dărui argint la botez este popular încă din Evul Mediu când se obișnuia a se oferi un bănuț de argint ca un prim capital al noului născut.

Puteți dărui un set miniatural din argint sau setul cu prima șuviță de păr și primul dinte, în care părinții pot păstra aceste mici comori pentru anii care vor urma.

Album sau ramă foto

Un cadou util și în același timp practic poate fi o ramă foto deosebită sau un album foto. Deși acum mulți părinți păstrează majoritatea pozelor în telefon, unele fotografii merită printate și păstrate mereu la vedere.

Bijuterii

O brățară cu un pandant mașinuță sau pisicuță, un lănțișor cu îngeraș sau cruciuliță, sau cercei mici cu diverse pietre colorate sunt cadouri primite mereu cu plăcere. Ele pot fi din aur sau din argint, pot fi gravate cu numele celui mic, cu data nașterii sau data botezului.

Cadouri botez lingurita rama tablou

Carti pentru copii

Deși puțin cam devreme, dacă părinților le plac cărțile, puteți cumpăra pentru cei mici cărți de povești frumos colorate pe care cei mari le pot citi seara la culcare și care sunt un accesoriu decorativ deosebit pentru camera copilului.

Cadouri pentru cei mari

Pe lângă cadourile pe care le facem copiilor, putem dărui și ceva părinților:

O ședință cu un fotograf profesionist, împreună cu cel mic, fotografii care vor captura această perioadă binecuvântată, transformând-o într-o amintire perfectă.

O cină romantică în doi pentru ca părinții să ia o pauză și să petreacă o seară relaxată, lăsându-l pe cel mic în grija bunicilor.

Sau și mai bine, un voucher pentru un weekend romantic la munte sau la un spa, departe de agitația obișnuită, pentru a-și încărca bateriile.

Și nașii pot primi un cadou din partea finilor: o iconiță cu sfântul ocrotitor, sau un obiect casnic util care să rămână amintire.

Sursă foto: thelittleumbrella.com

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard