Idei de cadouri de nunta pentru miri

2019-04-22 11:38:22

Există cadouri și cadouri...

Când te gândești la o nuntă, ai spune că cel mai important moment este atunci când mirii rostesc „Da” în fața ofițerului de stare civilă, dar dacă este să fim realiști, pentru invitați cel mai important este să găsească un cadou care să îi încânte pe miri și să îi însoțească de-a lungul anilor, amintindu-le de această zi specială. 

Ar trebui să aducem fericitului cuplu un voucher pentru o excursie într-o destinație exotică sau să le cumpărăm un aparat de făcut cafea, astfel încât să fim cu ei în fiecare dimineață când își pregătesc o ceșcuță? Secretul de a „nimeri” cadoul perfect este să ne punem în pielea lor. Trebuie să înțelegem care sunt lucrurile pe care le au deja și cele de care mai au nevoie. Cadoul perfect nu există, relevanța lui depinde doar de cel care îl primește.

 Cadouri de nunta tacamuri si boza wireless

Cash sau vouchere?

Dacă îi cunoașteți pe miri și știți ce au pe lista de dorințe, atunci cumpărați ce își doresc. Dacă nu știi ce își doresc, mai ales acum când sunt la modă nunțile cu destinație, cel mai bine funcționează banii gheață sau voucherele. Nimeni nu dorește să plece cu un set de tacâmuri în valiză.

Dacă cuplul dorește să își pună la punct propria casă, banii gheață sunt întotdeauna bine veniți, în felul acesta își pot prioritiza nevoile. Dar banilor le lipsește latura personală. Dacă tinerii căsătoriții au deja o casă, atunci oferiți-le vouchere de la magazinele de unde cumpără de obicei sau o experiență pe care o vor păstra toată viața în inima lor.

Gestul contează, nu neapărat cadoul. Dar nu cumva, cadoul reflectă într-o oarecare măsură gândurile noastre? Cadoul este un simbol, dar selectarea cadoului perfect este o artă. Două dintre elementele importante care trebuie luate în considerare sunt personalitatea celui care primește cadoul și de asemenea, ocazia cu care acest cadou se dăruiește. Iar dacă această ocazie este o nuntă, cadoul trebuie să fie memorabil. Cu atâtea opțiuni, care este alegerea corectă?

Atunci când trebuie să cumperi un cadou de nuntă, este bine să ai în vedere câteva criterii după care să te ghidezi:

  • Cât de apropiat ești de viitorii miri?
  • Cât de mult ești dispus să cheltuiești?
  • Alegi un cadou practic sau unul simbolic?

Cel mai important este ca acest cadou să se încadreze în bugetul tău și ca viitorul cuplu să îl păstreze în noua lor casă indiferent dacă este vorba despre o ramă de fotografii de o sută de lei sau un set de tacâmuri de o mie de lei.

Cadou de nunta rame tablou caserole

Dacă ești un fost coleg de liceu sau un actual coleg...

Ești îndeajuns de apropiat de viitorii miri încât să fii invitat la nuntă. Cadoul nu ar trebui să coste mai mult de o mie de lei. Dacă sunteți mai mulți, puteți cumpăra un cadou ceva mai scump, la comun.

Idei de cadou: Un set de valize, sau un tablou în care să apară așezarea planetelor pe cer în ziua nunții, sau un glob de brad în care să fie desenați un mire și o mireasă.

Dacă ești domnișoară sau cavaler de onoare...

Probabil ești foarte apropiat de viitorii miri, dar nu trebuie să cumperi ceva scump, este îndeajuns un cadou simbolic important mai degrabă prin semnificații decât prin preț.

Idei de cadou: Un set de pahare de șampanie, sau un aparat de fotografiat polaroid

Dacă ești rudă apropiată

Probabil le vei dărui un obiect casnic ceva mai clasic, cum ar fi un obiect de uz casnic

Idei de cadouri: Un expressor de cafea, un cuptor cu microunde, un aspirator, sau dacă bugetul este redus, puteți cumpăra un prăjitor de pâine sau un ibric electric

Dacă sunteți nași

Înseamnă că v-ați luat responsabilitățile în serios și cadoul vostru ar trebui să fie ceva mai scump.

Idei de cadou: un robot de bucătărie sau un set de farfurii din porțelan

Un city break sau un bilet la un super concert sau festival

Dacă ești rudă apropiată – soră, frate

Cadoul tău ar trebui să fie personal și cu multă dragoste.

Idei de cadou: o zi la spa – voucher pentru două persoane sau o ramă foto sau o șampanie personalizată, o boxă bluetooth

Dacă nu se dau cadouri și se dau bani, și aceștia pot fi „ambalați” ceva mai inventiv, de exemplu într-o pușculiță.

Cadou nunta cu bani sau glob cu mirii pictati   

Cele mai populare cadouri pentru cupluri:

 Bijuterii sau ceasuri

Pentru cuplurile care își promit iubire o viață întreagă, obiectele care durează o viață întreagă sunt un cadou popular. O pereche de cercei clasici cu diamante pentru mireasă ori o pereche de butoni pentru mire sunt un cadou elegant și care poate fi transmis copiilor și nepoților. De asemenea ceasurile varianta pentru ea și pentru el sunt un cadou care va fi purtat cu plăcere, fie că este un model clasic, modern, vintage sau boem și pot fi personalizate în funcție de gusturi, cu data nunții gravată pe spate.

Excursii de cuplu

Pentru cuplurile care sunt mai degrabă interesate să vadă lumea decât să bage benii în decorarea casei sau au deja o casă cu toate cele necesare, o excursie într-o destinație frumoasă este un cadou cu adevărat inspirat. Pentru cuplurile cărora le place să lenevească, un sejur într-un spa în mijlocul naturii sau pentru cei pasionați de gastronomie sau oenologie, o expediție de degustări în destinații cu tradiție, iar pentru cei atrași de destinații îndepărtate, o excursie într-o țară exotică. Pentru cei pasionați de adrenalină, o plimbare cu balonul sau un salt cu parapanta sau parașuta într-o locație spectaculoasă.

Cadou de nunta lenjerie de pat si accesorii de bucatarie

 Tacâmuri sau obiecte casnice

Obiceiul de a dărui obiecte folositoare în casă este încă unul cu mare priză, mai ales în rândul rudelor apropiate sau a celor cu gusturi mai „tradiționale”. Un set de tacâmuri suflate cu argint sau cu aur, ori un set de farfurii de porțelan sunt cadouri bine primite orcând. Dar mai sunt și alte cadouri care pot fi personalizate, de exemplu o frapieră gravată sau o tavă deosebită.

 Accesorii

Pentru noii căsătoriți care tocmai își decorează casa nouă, accesoriile care vin în perechi sunt de obicei cadourile cele mai potrivite, cum ar fi două pahare de șampanie, două suporturi de lumânări sau două solnițe. Aflați care este stilul noii lor locuințe, apoi va fi ușor să alegeți accesoriile care pot adăuga o notă elegantă mesei sau o pată de culoare bucătăriei. De asemenea, un cadou foarte frumos este unul singur, dar de impact: o veioză cu un mozaic turcesc, sau un ceas de perete, ori o piesă tradițională, care se potrivește atât cu decorul clasic, cât și cel modern.

 Cadou de nunta tablouri

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard