Idei curajoase pentru organizarea petrecerii burlăcițelor

2018-02-20 08:49:08

Fie că te pregătești să faci schimb de verighete cu alesul inimii, sau ești una dintre prietenele miresei și organizarea “festivităților” a căzut în sarcina ta, petrecerea burlăcițelor este cel mai bun moment pentru a materializa scenarii care au rămas doar pe hârtie, până acum: curajoase, inedite, spectaculoase.

1. Ce detalii nu trebuie să uiți când organizezi petrecerea burlăcițelor

2. Idei de petreceri tematice
a. Hollywood Glam Party
b. Afternoon Tea at the Palace
c. Petrecerea câmpenească
d. Crazy Outfit Party
e. Victoria’s Secret Party
f. Wine Tasting Party

3. Cele mai neobișnuite idei pentru petrecerea burlăcițelor

Ce detalii nu trebuie să uiți când organizezi petrecerea burlăcițelor

Petrecerea clasică ar putea însemna o seară cu fetele în club, o cină unde despachetați cadouri sau o petrecere în pijama. Dacă îți dorești, însă, să faci din acest eveniment o amintire pentru următorii 20 de ani, păstrează ideile de mai sus pentru altădată; acum este momentul pentru ceva diferit:

petreceri tematice;
● o zi întreagă la spa sau la piscină;
● un city break cu destinația un oraș din Europa, Las Vegas sau, mai aproape, Sighișoara, Constanța sau Sibiu;
● câteva ore pe Dunăre sau Marea Neagră, într-o mică expediție nautică (yachting)

Dacă, dintre toate variantele, ai ales petrecerea tematică, detaliile de care trebuie să ții cont, în organizarea acesteia, nu sunt cu mult diferite față de planificarea nunții.
Iată ce nu ai voie să uiți:

● invitațiile, cât mai personalizate, simpatice și ieșite din tipare;

Invitatiile pentru petrecerea burlacitelor
rezervarea “locului faptei”, cu mult timp înainte și în ton cu tema aleasă;
● alegerea meniului și a tortului, evitând variantele sobre și mult prea cunoscute;

Alegerea prajiturilor pentru petrecerea burlacitelor
pregătirea costumelor, de la distribuirea rolurilor pe care le va juca fiecare participantă în cadrul petrecerii tematice, la alegerea materialelor, probe în atelierul de croitorie și așa mai departe
● alegerea cadourilor; aici vorbim despre două categorii: cadoul pe care burlăcițele îl vor oferi viitoarei mirese, dar și surprizele pe care aceasta din urmă le pregătește invitatelor sale;

Alegerea cadourilor pentru petrecerea burlacitelor
alegerea unui fotograf profesionist.

Trebuie spus că astfel de evenimente sunt organizate, de obicei, prin efort comun, asta însemnând că fiecare burlăciță contribuie la bugetul petrecerii, mai ales că, de cele mai multe ori, este vorba despre prietene apropiate. Dacă aceasta este situația, probabil că veți renunța la ideea vacanței în Las Vegas, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți distra și aici.
Petreceri tematice pentru burlacite

Idei de petreceri tematice

Hollywood Glam Party

Cine n-are o actriță preferată, căreia îi admiră stilul, fie că este vorba despre una dintre celebritățile “vechiului Hollywood”, cum ar fi Audrey Hepburn sau Hedy Lamarr, sau o figură cunoscută a zilelor noastre - Blake Lively, Jessica Chastain sau Eva Green? Vă puteți inspira din ținutele lor pentru a organiza o adevărată petrecere de Oscar, la scară mai mică, dar cu nelipsitul covor roșu, șampanie, fotograf și un mic moment artistic - de exemplu, stand-up comedy, adică exact ceea ce fac prezentatorii galelor de premiere a filmului, fie că ne referim la Oscar sau Globurile de Aur.
Hollywood glam

Afternoon Tea at the Palace

Și când spunem palat, nu glumim. Vă puteți savura ceaiul la Palatul Ghica, din București, în curtea Palatului Mogoșoaia, pe terasa Palatului Bruckenthal de la Avrig, dar puteți și improviza un decor care vă trimite direct la Buckingham. Nu uitați de seturile de ceai din porțelan pictat, ținutele inspirate de rochiile de epocă sau de cele purtate de Ducesa de Cambrigde, evantaie și fandacsii. Este una dintre ideile care vă transformă în adevărate prințese, fără a relua scenariul mult prea utilizat al unei Princess Party.
Ceai la palat

Petrecerea câmpenească

O idee simplă, dar de mare efect, recomandată dacă mireasa preferă natura, în locul cluburilor și palatelor, și dacă temperatura de afară vă permite să instalați un cort, sau mese și scaune în aer liber. Locul ales ar trebui să fie cât mai departe de oraș și cât mai aproape de natură, însă trebuie să vă asigurați că nu deranjați pe nimeni. Mai mult decât orice, veți adora ținutele: rochii din in sau pânză, coronițe împletite cu flori, bentițe tradiționale, la baza gâtului.
Petrecere campeneasca

Crazy Outfit Party

E simplu: alegeți câteva piese vestimentare și accesorii pe care nu le-ați purta niciodată, dacă nu ar fi vorba despre cea mai trăsnită petrecere la care ați fost invitate vreodată - culori țipătoare, combinații nerecomandate, peruci care vă scot din mulțime. Nu este greu nici să găsiți surse de inspirație, dacă priviți spre Lady Gaga, Katy Perry, Nicky Minaj, Rihanna sau Bjork.
Crazy outfit party - petrecerea burlacitelor

Victoria’s Secret Party

Nu veți defila pe podium, ci fiecare dintre voi va aduce în dar viitoarei mirese seturi de lenjerie intimă, pe care le veți despacheta la fața locului.
Victoria's Secret Party

Wine Tasting Party

Dacă-i petrecere, să fie distracție, nu? Treceți peste orice reguli care spun că doamnele n-au voie la mai mult de un pahar, în societate, și programați un tur pentru degustare la una dintre cramele cu tradiție, sau organizați întreaga petrecere într-un wine bar, unde, evident, va curge vinul, cât să aflați tot ce e de știut despre alb, roșu și rosé.

Wine tasting party

Cele mai neobișnuite idei pentru petrecerea burlăcițelor

Dacă toate invitatele își păstrează pulsul în situații extreme sau… mai puțin formale, puteți lua în considerare unele dintre cele mai originale idei, care vă vor lăsa cu amintiri despre care veți povesti încă mult timp:
1. O seară pentru testat rețete în bucătărie; nu te gândi la ceva banal, pentru că nu veți prepara chiar orice, ci prăjituri sexy, care declanșează râsul, în formă de… părți anatomice sau jucării “obraznice”;

Detalii indraznete
2. O noapte la cazinou, unde ar fi bine să intrați în joc și să vă încercați norocul, dacă vreți să se lase cu râsete; nu uitați să veniți “echipate” cu tricouri pe care ați imprimat mesaje amuzante cu trimitere la semnificația petrecerii, dar și la jocurile întâlnite de obicei înt-un astfel de loc - garantat, toată lumea va fi cu ochii pe voi.

O noapte la cazino
3. Saltul cu parașuta, alături de un instructor;

4. O drumeție lungă cu bicicletele montane.
Sursa foto: Shutterstock.com

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard