Mărțișoare prețioase

2019-03-01 11:00:28

Primavara incepe cu zambete, flori si diamante. Martie este luna in care stralucim mai intens. 

Atunci când există o conexiune puternică, emoţia se transmite uşor, prin gesturi mici, zâmbete sau priviri. Iar diamantele pot îmbrăca aceste emoţii într-o aură care va rezista de-a lungul timpului
Teilor Despre tine este un proiect dedicat emoţiilor şi bijuteriilor autentice. Emoţiile care le însoţesc şi emoţiile pe care le generează. 

Bijuteriile sunt considerate printre cele mai populare cadouri pentru femei datorită îmbinării perfecte dintre frumos și practic. Există o abundență de bijuterii, din materiale nobile cu pietre prețioase viu colorate, modele clasice sau moderne. 

Inspiră-te din colecțiile de bijuterii prețioase Teilor 

Bijuterii aur pietre pretioase


Mărţisoarele Teilor pot deveni surprize preţioase, gândite pentru momente de răsfăţ.

Bijuteri din aur cu diamante si pietre pretioase

Dacă vrei să oferi ceva pentru totdeauna, te vei îndrepta cert către pietrele preţioase autentice, către bijuterii în jurul cărora se pot ţese poveşti care se vor transmite din generaţie în generaţie.

Bijuterii pietre pretioase si diamante

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard