Match point! Teilor & Harper’s

Senzualitate, pasiune și artă – ingredientele perfecte pentru frumusețe în stare pură. Vă invităm în culisele unui shooting marca Harper’s Baazar pentru a descoperi cum fac o pereche perfectă mantourile iernii și bijuteriile haute.

shooting teilor harperțs baazar

Noua ediție Harper’s Baazar este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru zilele în care temperaturile scad sub 0 grade, zile de început de an în care ne dorim să dăm un restart general și să ne stabilim obiectivele pentru perioada următoare.

Proiectul special despre frumusețe, eleganță și diamante o are în centru pe Catrinel Menghia, personajul principal din povestea Teilor Pure Diamonds. Mantourile clasice sunt accesorizate cu pietre prețioase, bijuteriile conturând trăsăturile delicate ale protagonistei.

Linia minimalistă a ținutelor este îmbrăcată în culorile hipnotizante ale pietrelor de tanzanit, topaz albastru și diamante. Piesele alese pentru shooting fac parte din colecțiile Teilor Exclusive.

Colecțiile sunt disponibile în locația Teilor Exclusive din cadrul Băneasa Shopping City, București.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro