Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

NUNTA 2016: 16 Trenduri de bifat

ROCHIA DE MIREASA

galia-lahav-gala-fall-2016-bridal-gowns-gorgeous-cap-sleeves-blush-color-ball-gown-wedding-dress-v-plunging-neckline-lace-applique-embroidery-bodice-style-607-1. Albul rochiei de mireasă este înlocuit în 2016 de nuanțe nude, bej sau roz pudrat, împodobite cu detalii rafinate aplicate pe suprafața acesteia.

2. Rochia de mireasă poate fi înlocuită cu un top scurt și o fustă voluminoasă - piese care pot fi purtate separat și după ceremonia de nuntă.

3. Rochia midi sau mini se numără printre trend-urile 2016.

4. Dacă vrei să strălucești în ziua nunții, poți alege o rochie metalizată.

5. Iar pentru miresele nostalgice, designerii au pregătit câteva modele de rochii cu tentă vintage, care vor recrea atmosfera de poveste a nunților dintr-o epocă trecută.

6. Dacă îți dorești flori chiar și pe rochie, alege detaliile florale 3D, cu o textură extrem de sofisticată.

7. Decolteul iluzie este, de asemenea, printre preferatele designerilor în 2016. Alege-l pentru o apariție plină de senzualitate și feminitate.

8. Smoking-ul alb este o alegere inspirată pentru mireasa modernă.

MIRELE

Pasha Belman Photography | Myrtle Beach Wedding Photographers

9. Mirele, cavalerii de onoare și invitații de sex masculin trebuie să știe că papionul va fi accesoriul esențial în 2016. Smokingul bleu-marin sau negru trebuie să fie accesorizat corespunzător cu o pereche de butoni prețioși și un papion în ton.

CEREMONIA NUPTIALA

10. Petrecerea la restaurant este înlocuită în 2016 de cele în aer liber, pe malul lacului, pe plajă sau la piscină.

11. Lumini din belșug - ceremonialul nupțial 2016 trebuie să fie scăldat în sute de luminițe.

12. Mesele dreptunghiulare înlocuiesc mesele rotunde, așezate simetric.

13. Flori proaspăt culese: mici și mari, de diverse culori și tipuri. Buchetele de flori pentru mireasa anului 2016 sunt colorate, jucăușe și vesele.

14. La capitolul mâncare, specialiștii afirmă că din ce în ce mai multe cupluri care se vor căsători anul acesta renunță la meniurile tradiționale în favoarea meniurilor light, compuse în cea mai mare parte din legume și fructe.

Tortul dezbracat in 2016 Tortul dezbracat in 2016

15. Se poartă torturile “dezbrăcate”: cele care nu sunt glazurate, ci doar decorate cu  flori proaspete sau fructe de pădure reprezintă un nou trend.

1-garden-wedding-theme-table-setting

INVITATIILE

16. Pentru invitațiile de nuntă, tonurile calde si nuantele metalice cum ar fi auriul sau cuprul sunt cele mai cautate in anul 2016. La acestea se adauga si literele stampilate, foile presate sau documentele sidefate.

rBVaHFXyeauAOYAzAAYIj2uk9FY635

 

One thought on “NUNTA 2016: 16 Trenduri de bifat”

  • Fotograf nunta brasov

    Interesant articolul tau :) I de acord cu tine, daca ai o minte creativa poti sa faci din ceva normal, ceva extraordinar. Stii cum se zice: " the sky is the limit". Felicitari si spor in continuare!

    Reply
Leave a Reply