NUNTA 2016: 16 Trenduri de bifat

ROCHIA DE MIREASA

galia-lahav-gala-fall-2016-bridal-gowns-gorgeous-cap-sleeves-blush-color-ball-gown-wedding-dress-v-plunging-neckline-lace-applique-embroidery-bodice-style-607-1. Albul rochiei de mireasă este înlocuit în 2016 de nuanțe nude, bej sau roz pudrat, împodobite cu detalii rafinate aplicate pe suprafața acesteia.

2. Rochia de mireasă poate fi înlocuită cu un top scurt și o fustă voluminoasă – piese care pot fi purtate separat și după ceremonia de nuntă.

3. Rochia midi sau mini se numără printre trend-urile 2016.

4. Dacă vrei să strălucești în ziua nunții, poți alege o rochie metalizată.

5. Iar pentru miresele nostalgice, designerii au pregătit câteva modele de rochii cu tentă vintage, care vor recrea atmosfera de poveste a nunților dintr-o epocă trecută.

6. Dacă îți dorești flori chiar și pe rochie, alege detaliile florale 3D, cu o textură extrem de sofisticată.

7. Decolteul iluzie este, de asemenea, printre preferatele designerilor în 2016. Alege-l pentru o apariție plină de senzualitate și feminitate.

8. Smoking-ul alb este o alegere inspirată pentru mireasa modernă.

MIRELE

Pasha Belman Photography | Myrtle Beach Wedding Photographers

9. Mirele, cavalerii de onoare și invitații de sex masculin trebuie să știe că papionul va fi accesoriul esențial în 2016. Smokingul bleu-marin sau negru trebuie să fie accesorizat corespunzător cu o pereche de butoni prețioși și un papion în ton.

CEREMONIA NUPTIALA

10. Petrecerea la restaurant este înlocuită în 2016 de cele în aer liber, pe malul lacului, pe plajă sau la piscină.

11. Lumini din belșug – ceremonialul nupțial 2016 trebuie să fie scăldat în sute de luminițe.

12. Mesele dreptunghiulare înlocuiesc mesele rotunde, așezate simetric.

13. Flori proaspăt culese: mici și mari, de diverse culori și tipuri. Buchetele de flori pentru mireasa anului 2016 sunt colorate, jucăușe și vesele.

14. La capitolul mâncare, specialiștii afirmă că din ce în ce mai multe cupluri care se vor căsători anul acesta renunță la meniurile tradiționale în favoarea meniurilor light, compuse în cea mai mare parte din legume și fructe.

Tortul dezbracat in 2016

Tortul dezbracat in 2016

15. Se poartă torturile “dezbrăcate”: cele care nu sunt glazurate, ci doar decorate cu  flori proaspete sau fructe de pădure reprezintă un nou trend.

1-garden-wedding-theme-table-setting

INVITATIILE

16. Pentru invitațiile de nuntă, tonurile calde si nuantele metalice cum ar fi auriul sau cuprul sunt cele mai cautate in anul 2016. La acestea se adauga si literele stampilate, foile presate sau documentele sidefate.

rBVaHFXyeauAOYAzAAYIj2uk9FY635

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro