Pietrele norocoase ale celor născuți în zodia Berbecului

2019-03-13 15:25:07

Pietrele norocoase ale zodiei au rolul de a susține natura viguroasă și dinamică a berbecului, precum și de a stabilita prea-plinul de energie pe care îl are acesta.

Berbecii au cele mai spectaculoase pietre norocoase din întregul zodiac.

Diamantul are o influență atât pozitivă cât și negativă asupra Berbecilor

Hematitul aduce prosperitate și abundență, traduse prin prestigiu social, faimă și bunăstare.

Jaspul crește energia vitală și calmează în momentele de stres.

Topazul și îl protejează de pericole.

Cornalina stimulează energia și sentimentul de bucurie.

Caracteristicile zodiei Berbecului

Berbecii sunt născuți între 21 martie și 20 aprilie. Este o zodie guvernată de planeta Marte, și este un semn de foc, asemenea zodiei Leului și Săgetătorului, zodie asociată cu pasiunea și energia. Cei născuți sub acest semn sunt inzestrați cu multe calități cum ar fi loialitatea, curajul, încrederea în sine sau pasiunea însă pot avea și defecte precum egoismul, impulsivitatea, părerea bună despre sine.

Printre principalele trăsături ale Berbecilor se numără nevoia de a fi original. Berbecii au păreri ferme și personalități dominatoare și întotdeauna își doresc să fie pe primul loc. Sunt competitivi și iubesc provocările.

Sunt atrași de tot ce e nou și sunt mereu în căutarea unei noi aventuri. Nu le este teamă să spună ce gândesc și să lupte pentru ceea ce își doresc.

Sunt conducători înnăscuți și personalitățile lor magnetice atrag adesea prieteni care îi urmează.

Culoarea norocoasă a berbecilor este roșul nuanta aprinsă de roșu reflectă energia pură și vibrantă a acestei zodii. Însă li se potrivește și galbenul, albastrul sau violetul.

Pietre norocoase Berbeci, hematit, jasp, cornalina, diamant, topaz

Pietrele norocoase ale Berbecului

Piatra norocoasă a celor născuți în zodia berbecului este diamantul, însă și hematitul, topazul, jaspul și cornalina sunt considerate norocoase pentru berbeci.

Diamantul

Diamantul este purtătorul energiilor planetei Marte, îmbogățind relațiile celui care îl poartă și întărindu-i forța interioară. Diamantul aduce echilibru, claritate și abundență.

Este simbol al eternității și al dragostei și este adesea folosit pentru a simboliza relația specială dintre doi parteneri. Un cadou extravagant cu o importanță simbolică mai mai mare decât valoarea monetară.

Conform textelor hinduse, diamantele se nasc atunci când fulgerele ating pământul și aduc prosperitate și fericire celui care îl poartă.

Diamantele îl ajută pe nativul zodiei Berbecului să își îndeplinească visele și să își ia destinul în propriile mâini.

Diamantul ajută în afecțiuni ale creierului și glandelor pituare și de asemenea, ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Se spune că diamantul întărește legătura dintre doi oameni și promovează sinceritatea în relație. Diamantul aduce liniște și împlinire pe plan personal dar și în carieră.

Hematitul

Este piatra celor născuți în zodia berbecului dar și a celor născuți în luna martie.

În Evul Mediu se credea că este eficient în tratarea sângerărilor nazale. Alchimiștii foloseau hematitul împotriva otrăvurilor și bolilor de sânge.

Este cunoscut pentru întărirea forței fizice și a curajului. De aceea, în antichitate, războinicii și atleții purtau asupra lor în bătălii sau competiții diamante și hematite.

Conduce spre un stil de viață sănătos și armonios și ne sporește capacitatea de a lua deciziile corecte, conducând spre o viață personală și profesională echilibrată. De asemenea este cunoscut că echilibrează energiile pozitive și negative, statornicind temperamentul impulsiv și neliniștit al berbecului.

Hematitul dezvoltă claritatea mentală și oferă sprijin în luarea deciziilor. Poate stimula intuiția, visele și ideile, îndepărtând îndoiala și confuzia.

Jaspul

Este o varietate de calcedonie, întâlnit mai ales în culoarea roșie, culoarea norocoasă a zodiei.

Aproape toate civilizațiile antice au extras și folosit jaspul, considerat piatră sacră; din el se confecționau talismane, amulete, vase ritualize și bijuterii.

Jaspul roșu este o piatră a energiilor vitale, îmbogățind anduranța și stamina celui care o poartă. Jaspul îl înzestrează pe cel care îl poartă cu puterea de muncă și determinarea de a-și duce la bun sfârșit proiectele începute.

Jaspul roșu protejează emoțiile și îl ajută să relaționeze mai ușor cu ceilalți. Încurajează o filozofie de viață pozitivă și veselă. De asemenea, crește energia vitală și calmează în momentele de stres.

Se spune că este piatra norocoasă a actorilor, ajutându-i să își manifeste ideile creative.

Topazul

Este piatra magică a Berbecilor.  În mod tradițional, topazul este cunoscut drept piatra iubirii și a norocului, care încarcă și motivează spiritul. Simbolizează înțelepciunea, cunoașterea și viața îndelungată. Crește vitalitatea și îl înzestrează cu forță pe cel care îl poartă.

Aduce bucurie și prosperitate. Promovează sănătatea și îl ajută pe cel care se simte demoralizat, confuz sau stresat. Ca piatră vindecătoare, topazul ajută la îmbunătățirea stării de bine de la nivelul picioarelor și spatelui, prin creșterea mobilității. Îmbunătățește regenerarea șesuturilor, ajutându-i pe cei care suferă de epuizare nervoasă sau fizică. Stimulează apetitul, activează energia vitală și metabolismul.

Topazul are un efect liniștitor asupra persoanelor care sunt mereu sub presiune, le ajută să își păstreze cumpătul și mintea limpede în situații tensionate. Îi înzestrează cu inspirație pe toți cei care creeează – poeți, muzicieni, inventatori – limpezindu-le gândurile.

Cornalina

Este o varietate de agat e culoare roșie închisă, galbenă, cafenie sau portocalie.

Este bine cunoscută capacitatea cornalinei de a transforma energia negativă în energie pozitivă. Îi face pe nativii din Berbec să își înțeleagă mai bine gândurile și le îmbogățește capacitatea de concentrare.

Cornalina aduce celui care o poartă prosperitate și încredere în sine. Luptă împotriva depresiei și restabilește echilibrul interior. Îmbunătățește productivitatea, dând Berbecului sentimentul că deține controlul asupra propriului destin.

Cornalina poate scoate la iveală talentele nebănuite al Berbecului, creînd o armonie între focusul mental și creativitate. De asemenea, cornalina este cristalul ideal atunci când ei își înving propriile frici, pentru că ne ajută să fim curajoși și învingând teama și difuzând stările tensionate.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard