Pietrele prețioase ale zodiei Săgetător

2018-11-22 14:25:10

Curios și energic, Săgetătorul este unul din cei mai mari călători ai zodiacului. Mintea lor inchizitivă și viziunea filozofică îi motivească să rătăcească în jurul lumii în căutarea sensului vieții.

Săgetătorul (23 noiembrie -  21 decembrie)

Săgetătorii sunt extrovertiți, optimiști și entuziaști iubitori de provocări. Sunt capabili să transforme proiectele în acțiuni concrete și vor face tot ce le stă în puteri pentru a-și atinge ținta.

Planeta care îi guvernează este Jupiter, cea mai mare planetă a zodiacului. Entuziasmul lor este de neoprit, au un ascuțit simț al umorului și o curiozitate fără margini.

Cea mai mare comoară a lor este libertatesa, fără de care nu pot străbate lumea. Onestitatea lor îi face uneori să își piardă răbdarea sau tactul atunci când se află în situații delicate, de aceea e important pentru ei să învețe să își exprime gândurile într-o manieră tolerantă.

Pietrele norocoase ale săgetătorului:

Granatul

Cercei Teilor diamante CitrinEste considerat cel mai important talisman al săgetătorilor. Piatra îl va ajuta să ajungă la apogeul carierei, îl va proteja de spiritele rele și îi va călăuzi în viață. Este piatra care promovează relațiile de lungă durată și aduce în viața săgetătorului pasiune și inspirație. Amplifică talentele creative ale săgetătorului. De asemenea, granatul vindecă, întărește și îmbunătățește relațiile personale. Este folositor pentru vindecarea, consolidarea și îmbunătățirea unei relații. Este util atunci când săgetătorul parcurge o perioadă de tranziție în viața sentimentală, pentru că simbolizează permanența, stabilitatea și securitatea.

Ametistul

Energia lui senină ne ajută să ne relaxăm, ne ajută să ne cultivăm intuiția, să ne găsim liniștea pentru a medita, ne protejează și ne dezvoltă încrederea în sine. Este piatra spiritualității și a liniștii sufletești, cunoscută pentru capacitatea de a insipira și a induce o stare meditativă. Îmbogățește imaginația și intuiția, ajută la asimilarea de noi idei, și la ducerea la bun sfârșit a proiectelor. Este piatra care ne aduce liniștea în vremuri agitate și ne arată adevărata esență a frumuseții naturale și a nobilității spiritului.

Rubinul

Crește actravitatea săgetătorului și le augmentează abilitățile de leader. Când poartă rubin, săgetătorii câștigă faimă și bani și duc o viață plină de bunăstare. De asemenea, rubinul îi ajută pe cei născuți sub zodii de foc să găsească dragostea vieții lor, să aibă o viață de familie fericită. De asemenea, rubinul e binecunoscut pentru puterile sale de a vindeca și îl protejează pe cel care îl poartă împotriva bolilor cardiace.

Citrinul

Cercei Teilor diamante safire topazEste piatra forței fizice și morale, piatra speranței. Are puterea de a îndepărta toxinele din organism și de a îmbunătăți condiția fizică. Este piattra profesiilor care implică interacțiune, precum cea a vânzătorilor, bancherilor, profesorilor, celor care au grijă de oameni. Stimulează inspirația, hrănește imaginația și creativitatea, este ideală pentru artiști.

Safirul

Piatra regilor și înalților preoți în secolele trecute, safirul simbolizează puritatea și înțelepciunea, calmează durerile și reduce stresul și îl ajută pe cel care îl poartă să depășească obstacolele. Asociat cu planeta Saturn, safirul aduce ordine, structură și autodisciplină. Este piatra ideală pentru îndeplinirea scopurilor și respectarea principiilor care ne călăuzesc în viață.

Topazul

Este capabil să dezvolte intuiția. El va aduce săgetătorului fericire și stabilitate în viața de familie. Este piatra care aduce starea de bine, fizică dar și spirituală, imprumutându-le o atitudine pozitivă și bună dispoziție.

Safirul

Îi ajută pe săgetători să influențeze oamenii, stimulează creativitatea. Îi protejează împotriva leneviei și lașității.

Peridotul

Botezat „nestemata soarelui”, peridotul alungă gândurile rele, cultivă optimismul, prietenie și onestitatea.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard