Blog|07 FEB 2022

Pietrele prețioase ale zodiei Săgetător

Săgetătorii sunt extrovertiți, optimiști și entuziaști iubitori de provocări. Sunt capabili să transforme proiectele în acțiuni concrete și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge ținta.
pietre norocoase sagetator

Săgetătorul (23 noiembrie -  21 decembrie)

Planeta care îi guvernează este Jupiter, cea mai mare planetă a zodiacului. Entuziasmul lor este de neoprit, au un ascuțit simț al umorului și o curiozitate fără margini.

Cea mai mare comoară a lor este libertatea, fără de care nu pot străbate lumea. Onestitatea îi face uneori să își piardă răbdarea sau tactul atunci când se află în situații delicate, de aceea e important pentru ei să învețe să își exprime gândurile într-o manieră tolerantă.

Care sunt pietrele norocoase ale zodiei Săgetător

Granatul

Granatul este considerat cel mai important talisman al săgetătorului. Piatra îl ajută să ajungă la apogeul carierei, îl protejează de spiritele rele și îl călăuzește în viață. Este piatra care promovează relațiile de lungă durată și aduce în viața săgetătorului pasiune și inspirație, amplificându-i talentele creative. De asemenea, granatul vindecă, întărește și îmbunătățește relațiile personale. Este util atunci când săgetătorul parcurge o perioadă de tranziție în viața sentimentală, pentru că simbolizează permanența, stabilitatea și securitatea.

Ametistul

Energia lui senină ne ajută să ne relaxăm, ne ajută să ne cultivăm intuiția, să ne găsim liniștea pentru a medita, ne protejează și ne dezvoltă încrederea în sine. Ametistul este piatra spiritualității și a liniștii sufletești, cunoscută pentru capacitatea de a insipira și a induce o stare meditativă. Bijuteriile cu ametist îmbogățesc imaginația și intuiția, ajută la asimilarea de noi idei, și la ducerea la bun sfârșit a proiectelor. Este piatra care ne aduce liniștea în vremuri agitate și ne arată adevărata esență a frumuseții naturale și a nobilității spiritului.

Rubinul

Crește atractivitatea săgetătorului și îi augmentează abilitățile de lider. De asemenea, bijuteriile cu rubin îi ajută pe cei născuți sub zodii de foc să găsească dragostea și să aibă o viață de familie fericită. În același timp, rubinul e binecunoscut pentru puterile sale de a vindeca și îl protejează pe cel care îl poartă împotriva bolilor cardiace.

Citrinul

Este piatra forței fizice și morale, piatra speranței. Are puterea de a îndepărta toxinele din organism și de a îmbunătăți condiția fizică. Citrinul este piatra profesiilor care implică interacțiune, precum cea a vânzătorilor, bancherilor, profesorilor, celor care au grijă de oameni. Stimulează inspirația, hrănește imaginația și creativitatea, este ideală pentru artiști.

Safirul

Piatra regilor și înalților preoți în secolele trecute, safirul simbolizează puritatea și înțelepciunea, calmează durerile și reduce stresul și îl ajută pe cel care îl poartă să depășească obstacolele care îi ies în cale. Asociat cu planeta Saturn, safirul aduce ordine, structură și autodisciplină. Bijuteriile cu safir pentru îndeplinirea scopurilor și respectarea principiilor care ne călăuzesc în viață.

Topazul

Este cunoscut ca piatra capabilă să dezvolte intuiția. Bijuteriile cu topaz aduc săgetătorului fericire și stabilitate în viața de familie, o stare de bine fizică și spirituală și o atitudine pozitivă și bună dispoziție.

Peridotul

Supranumit și „nestemata soarelui”, peridotul alungă gândurile rele, cultivă optimismul, prietenia și onestitatea.

Dacă ești în zodia Săgetător sau te gândești să oferi un cadou memorabil cuiva drag, trebuie doar să alegi bijuteria care vorbește pentru tine.

Articole similare

Produse recomandate