Blog|07 FEB 2022

Pietrele prețioase și semiprețioase ale zodiei Scorpion

Este cel mai complex și puternic semn zodiacal. Reprezentanții zodiei sunt caracterizați a fi încăpățânați și uneori capricioși. Însă inteligența scorpionului îl ajută să analizeze situațiile și să depășească anumite aspecte ale personalității sale, devenind înțelept, nobil și puternic.

Scorpionul (23 octombrie -  22 noiembrie)

Scorpionii din prima decadă a zodiei (23 octombrie – 2 noiembrie) au cele mai puternice trăsături ale zodiei, sub influența lui Marte: ei sunt încrezători în sine și uneori încăpățânați. Cristalele norocoase trebuie să fie tari și translucide: malahita, ametistul, hematita.

Cei născuți între 3 și 13 noiembrie sunt impetuoși, nobili și curajoși, influențați de soare. Pietrele lor norocoase sunt coralul, ametistul, turcoazul și sardonixul.

Scorpionii celei de-a treia decade sunt personalități complexe, care nu se sfiesc să își arate emoțiile. Cei mai mulți dintre ei au înclinații artistice. Cristalele lor norocoase sunt granatul, acvamarinul, smaraldul și topazul.

Pietrele norocoase ale zodiei Scorpion

Rubinul

Cel mai bun talisman pentru nativul scorpion, rubinul elimină efectele stresului, crește puterea fizică și intelectuală. Bijuteriile cu rubin îl înzestrează pe cel care le poartă cu pasiune, calități de lider și încredere în sine. Se spune că această piatră îmbunătățește starea de sănătate și cunoștințele. Încă din cele mai vechi timpuri a fost asociat cu energie, putere de concentrare, loialitate, compasiune și independență. Totodată, a rămas credința conform căreia rubinul păzește pe nativul din scorpion de spiritele rele și aduce noroc.

Topazul

Montat într-un metal alb, cum ar fi bijuteriile din aur alb, topazul o va ajuta pe femeia scorpion să combată scepticismul, o va ajuta să vadă semnele destinului și să își cultive intuiția. În astrologie, se consideră că bijuteriile cu topaz au o influență pozitivă în viața scorpionului. Dacă o femeie scorpion poartă inele din aur sau pandantive din aur, toată energia negativă din trupul ei se va disipa; piatra semiprețioasă are capacitatea de a proteja de energiile și gândurile negative, purificând existența.

Safirul

Safirul va ajuta nativul scorpion să scape de povara trecutului, să se elibereze de gânduri întunecate și va îndulci caracterul. Bijuteriile cu safir ajută la a face comunicarea mai ușoară cu ceilalți, va opri izbucnirile de furie și emoțiile negative. Va aduce noroc și deschiderea de noi oportunități în viața celui care îl poartă. Totodată, safirul este cunoscut ca fiind cea mai benevolentă și purtătoare de noroc piatră pentru fetele necăsătorite, ajutându-le să își găsească partenerul ideal.

Ametistul

Îl va încuraja pe cel născut în această zodie să își stăpânească emoțiile, îl va înzestra cu înțelepciune și memorie bună. Este piatra prețioasă care îl ajută să își analizeze sincer emoțiile, să își aprecieze talentele și slăbiciunile și să aleagă cum să se folosească de ele. Din punct de vedere al sănătății, se crede că ametistul poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la vindecarea mai rapidă în urma bolilor. Dintr-o perspectivă emoțională, bijuteriile cu ametist sunt folosite pentru vindecarea unei pierderi personale, ajutând scorpionul să depășească experiențe dureroase.

Turmalina

Îl susține pe scorpion să iasă din stările tensionate, îi limpezește gândurile și îl ajută să renunțe la încăpățânare. Turmalina va ajuta, de asemenea, personalitățile creative să atingă succesul și recunoașterea.

Opalul

Este apreciat de scorpionii aflați într-o relație serioasă, pentru că se spune că ajută la menținerea armoniei, păstrarea dragostei și atenuarea sentimentului de gelozie. Bijuteriile din opal îl fac pe cel care le poartă să fie mai prudent și mai înțelept.

Granatul

Este cel mai potrivit cadou pentru o femeie scorpion pentru că este mai este numită și piatra iubirii. O va face pe femeia scorpion mai atentă și mai calculată. Pe plan fizic, se spune că granatul contribuie la vindecarea migrenelor și bolilor gâtului.

Coralul

Îl ajută pe nativul din scorpion să evadeze din captivitatea pesimismului și să lupte cu emoțiile negative, bucurându-se mai mult de viață.

Fie că vrei să descoperi și să te bucuri de efectele benefice ale pietrelor prețioase și semiprețioase reprezentative pentru zodia ta sau îți dorești să aduci stilului tău un touch original prin bijuterii, găsește-ți inspirația și alege piatra norocoasă care vorbește despre tine.

Articole similare

Produse recomandate