Povești cu diamante

Teilor împreună cele mai frumoase și fabuloase bloggerițe au lucrat la un proiect magic pentru cadoul pefect de Crăciun.

Fiecare din ele a spus povestea diamantelor noastre …

Fabulous Muses – Christmas Stories

Când eram mici admiram visătoare bijuteriile mamelor și bunicilor noastre. Mereu ne-a fascinat faptul că acele piese au rămas în familie de-a lungul anilor, neprăfuite de timp. Le-am purtat în joacă, am visat la ele, ne doream să fie ale noastre. Ghiciți ce? O parte dintre ele chiar au ajuns în cutiile noastre de bijuterii. Acele piese au mare încărcătură emoțională pentru că spun poveștile familiilor noastre. Au trăit odată cu mamele, bunicile și străbunicile, iar la un moment dat, le vom oferi fetelor si nepoatelor noastre.

(Citiți întreaga poveste aici)
Fabulous Muses

Dana Rogoz – Visul unei nopți de iarnă

O bijuterie frumoasă, un diamant atent șlefuit, te fac să pășești mai încet, te fac să te îmbraci mai frumos, te îndeamnă la niște gesturi mai atente. Brusc, un diamant îți poate schimba viața. Mai ales dacă este sub forma unui cadou venit de la o persoană iubită!

Citiți povestea în continuare, aici.

Dana Rogoz

Laura Cosoi – Fiecare bijuterie spune o poveste

Eu cred că bijuteriile trebuie transmise din generație în generație, de la bunică la mamă, de la mamă la fiică și așa mai departe, astfel încât istoria tuturor să meargă mai departe. Eu cred că fiecare bijuterie dăruită și purtată cu dragoste, are o poveste de spus. Din toate aceste motive cred că bijuteriile sunt cel mai potrivit cadou pentru o femeie.

Aflați mai multe aici

Laura Cosoi

 

Ana Morodan

Because fine jewelries are never out of fashion and because as you have noticed, they always come into our lives with an emotional value. Whether to mark an important event in our life or to just highlight an unforgettable Christmas.

Întreaga poveste a Anei, aici

Ana Morodan

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro