TEILOR EXCLUSIVE: DOAR UN PAS DE LA DISCREȚIE LA EXUBERANȚĂ

Alegerea bijuteriilor este precum alegerea parfumului. Acestea trebuie să se muleze perfect pe nuanța pielii, să poarte un strop din farmecul cerului înstelat și să învăluie trupul în nuanțe fine de strălucire.

2014-11-18-00-08-25-cDin această toamnă, Teilor te invită să descoperi splendoarea pietrelor prețioase autentice în noul concept store, Teilor Exclusive situat în Băneasa Shopping City. Piesele expuse în vitrinele Teilor te vor purta într-un univers prețios, plin de emoții, feminitate și senzualitate.

Teilor concepe bijuteriile ca fiind un mix de materiale preţioase, turnate în contururi ce privesc către viitor. Bijuteriile evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de graniţele a tot ceea ce este deja ştiut în materie de bijuterii. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate bijuteriilor. Bijuteriile din colecţiile Teilor Exclusive sunt realizate dintr-un melanj de metale prețioase, glazurate cu pietre prețioase veritabile.

dsc_3408Teilor şi-a început călătoria în 1998, anul în care s-au pus bazele unei companii cu o vocaţie puternică pentru inovaţie şi stil contemporan, construit pe principii solide culturale şi de creativitate, care permit transformarea metalului preţios în piese exclusiviste. În ateliere de creație din întreaga lume, designerii dau frâu liber imaginației, spunând povești cu ajutorul bijuteriilor, acestea devenind, în final, adevărate opere de artă expuse în vitrinele Teilor.

La Teilor Exclusive extravaganța pendulează cu liniile clasice, culorile efervescente în care sunt îmbrăcate bijuteriile fiind o declarație stilistică, plină de strălucire. În final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care conturează și conferă o luminozitate aparte învelișului superior al bijuteriilor.

Colecțiile de bijuterii Exclusive vor fi  disponibile în noul concept store Teilor situat în cadrul Băneasa Shopping City.

Pentru detaliile bijuteriilor, accesați colecțiile Teilor.

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard