O iubire model

2017-06-28 11:47:05

Revista Nunta prezintă în fiecare număr al său câte o poveste de dragoste frumoasă cu oameni deosebiți, iar protagoniștii din această ediție sunt Oana Vîrlan și Mihai Bran.  O poveste de dragoste plină de romantism și respect ale cărei secrete și povești le puteți descoperi în paginile revistei.

Organizată într-o locație de basm la Conacul Polizu, ședința foto a avut un „moment Teilor”, o surpriză pe care Mihai i-a pregătit-o Oanei cu ajutorul echipei redacționale și al Teilor.

Momentul Teilor 1

Oana e topită după surprizele p e care i le face Mihai de aproape patru ani încoace, așa că, în timpul ședinței foto la Conac Polizu, am complotat cu el și am mizat pe reacția ei spontană.
Echipa a creat un set up în armonie cu locul, plin de istorie; i-am rugat să se uite la pozele vechi de familie, ca și când ar urmări un arbore genealogic… A rezultat un moment chiar emoționant, fix ca în imaginile pe care le aveți în față; expresiile Oanei sunt chiar pe bune, așa cum e și relația minunată dintre cei doi.
„Am fost surprinsă, chiar nu mă aşteptam la nimic. Fix înainte de cadrul respectiv toată  lumea era aşa de agitată, s-au plimbat cu toții dintr-o cameră în alta, au mutat mobila, au învârtit toate pe acolo, obiecte, covoare… iar
eu nu înțelegeam de ce nu începem odată. Nu mi-au dat de bănuit nimic, fiindcă eu eram concentrată pe poveste și nu
îmi doream decât să începem să facem pozele, ştiind că mai avem destul de multe cadre de tras la Conac şi deja era târziu. Când Mihai mi-a dat cutiuța de la Teilor, am presimțit eu ceva, dar nu am crezut până când nu am deschis
cutia şi mi-a zis că bijuteria e pentru mine. A fost o supriză totală şi vreau să le mulțumesc frumos celor de la Teilor pentru cadou.“

Momentul Teilor 2

Sursă fotografii: Revista Nunta.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard