Teilor Secret Garden

Realizate în serii limitate, bijuteriile din colecția Secret Garden sunt lucrate manual și încrustate cu cele mai frumoase pietre prețioase, provenind din locuri paradisiace ale lumii. Fiecare bijuterie este făcută din aur, iar pietrele încrustate sunt alese cu grijă, în funcție de proprietăți și vibrația culorilor.

Inel Enchanted Orchid

Inel Enchanted Orchid

Un nou capitol al poveștii diamantelor și pietrelor prețioase prinde viață în colecția Secret Garden, disponibilă acum în Teilor Exclusive. Descoperă un microunivers capturat în linii minuțios redate și inspirat de paradisuri exotice, o sărbătoare a naturii în ipostaze expresive, desenate în metale prețioase și sute de nestemate precum diamante negre, safire galbene și roz, tsavorite, rubine și smaralde.

Marea provocare este reprezentată de linia de design inedită dată acestei teme tradiționale. Iar artiștii bijutieri s-au jucat cu paleta de culori a pietrelor prețioase într-un design atât de realist, încât conferă senzația, în fiecare clipă, că bijuteriile prind viață, pulsând de energie și culori.

Cameleonul, perfect camuflat sub verdele crud al celor peste o sută de tzavorite ale sale, ne ajută de să ne descoperim inteligența emoțională și să ne cultivăm capacitatea de a ne adapta.

Petalele de orhidee din aur roz au fost pavate cu zeci de diamante, rubine și safire roz. La fel cum natura nu are nevoie de artificii pentru a ne cuceri, exemplarele colecției, deopotrivă contemporane și exotice, ne surprind prin ingeniozitatea artizanală, ne hipnotizează prin nuanțele vii ale pietrelor și prin ineditul simbolistic.Cobra, pavată cu safire și briliante sau iguana cu solzii ei din diamante maro de aproape trei carate și jumătate sunt piese care dau viață unei colecții ce surprinde splendoarea elementelor inspirate din natură.

Prin crearea acestei lumi magice, colecția Secret Garden ne capturează imaginația și o poartă în universuri exotice în care elementele minerale dau naștere elementelor vegetale într-o pledoarie pentru natură și pentru lux.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard