Teilor la Festivalul Ouălor de Paște

2019-04-23 10:16:33

Desen Ou de Paste

Teilor a participat anul acesta la Festivalul Ouălor de Paște, organizat de Fundația Calea Griviței, pentru strângerea de fonduri care „să susțină construcția de spații culturale și diverse acțiuni din zona industriilor creative.” 

Festivalul ouălor de Paște a adus anul acesta 15 ouă supradimensionate pe care personalități ale artei, sportului, muzicii și teatrului le-au decorat cu frânturi din lumea lor și le-au donat în vederea strângerii de fonduri care vor merge către construirea primului teatru românesc privat din 1946.

Pe 17 aprilie a început campania Festivalul Ouălor de Paște, în cadrul căreia Teilor a achiziționat unul din ouăle prezentate, cel al alpinistului Alex Găvan. Pe parcursul lunii următoare aceste ouă vor fi expuse în locuri publice pentru continuarea strângerii de fonduri. Până pe 9 mai ouăle vor fi expuse în Afi Cotroceni, în galeriile comerciale de la parter, pe Sunset Boulevard, Oxford Street și Champs – Elysees. Campania se va încheia la sfârșitul lunii mai, cu un eveniment în cadrul căruia se vor anunța suma strânsă și etapele următoare ale proiectului.


Ou de Paste

Oul achiziționat de Teilor este cel al alpinistului Alex Găvan.

Alex Găvan are 36 de ani și a escaladat 6 din cei 14 munți de peste 8000 de metri fără oxigen suplimentar și șerpași. A fost primul român care a ajuns pe Gasherbrum I (8.068m) în 2007, pe Makalu (8.463m) în 2008 și pe Shisha Pangma (8.027m) în 2013.

Oul pe care l-a decorat împreună cu scenografa Adina Mastalier este inspirat din ascensiunea pe Shisha Pangma.

”Un plasament precis de colțar îi urmează altuia, ca o mantră budistă repetată la nesfârșit. Cu mare grijă, fac ultimii pași până pe vârf. Locul este foarte îngust, vântul bate în continuare cu furie. Trebuie să fiu atent, dar parcă sunt în transă. Cu mâinile desfăcute, îmbrățișez întreaga planetă dar, în același timp, din mine nu răzbate niciun sentiment de împlinire sau gând al vreunei performanțe. Așa ceva doar creierul la nivelul mării poate concepe. Ego-ul meu, poate, mă mână spre înălțimi, dar renunțarea la el, impusă de contextul complex în care mă aflu, este lucrul care mă ține în viață. Sunt atât de obosit încât totul mi se desfășoară în fața ochilor în cadre statice, care se derulează cu încetinitorul unul după altul, cinematografic. În mod cert pentru mine nu este un continuum și poate că timpul scurs între clipe reprezintă bucata mea ruptă din eternitate. De fapt, am urcat până aici sus tocmai pentru aceste momente lipsă din cadre.”

 „Timpul se condensase miraculos. Nu mai aveam conştiinţa trecutului sau a viitorului. Totul se redusese la momentul prezent. Aproape că eu nu mai eram o fiinţă umană, ci eram prezentul însuşi. Eu eram Acum.”

Alex Gavan Oul Teilor

Oua Grivita Expozitie

Oua Grivita Expozitie

Foto : Grivita53

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard