Teilor Universe

Teilor Universe

Piese atemporale, cu un design perfect, create pentru a rămâne alături de tine pentru întotdeauna. Acesta este modul în care împărtășim pasiunea noastră pentru diamante și pietre prețioase
Data: 2021-07-02

20 de ani / 50 de magazine / 3 tari

20 de ani, 50 de magazine din 3 țări și nenumărate emoții în urmă, un boutique de familie a deschis un magazin pe strada Teilor din Pitești, România, pentru a vărsa strălucirea asupra momentelor de viață și a celebra identitățile.

TEILOR întruchipează pasiunea pentru bijuterii, prin florile delicate de tei și parfumul unic în care se reflectă perfect esența brandului.

Experiența personalizată este o invitație către iubitorii de bijuterii, o ancoră în a-și crea amintiri în fiecare dintre magazinele TEILOR din Europa.

Our Style

UN STIL DEFINITORIU

Piese atemporale, cu un design perfect, create pentru a rămâne alături de tine pentru întotdeauna. Acesta este modul în care împărtășim pasiunea noastră pentru diamante și pietre prețioase.

TEILOR  este sinonim cu bijuteriile delicate, lucrate cu o extraordinară precizie, într-o notă clasică, dar somptuoasă și într-un stil care sfidează timpul.

BIJUTERIILE NOASTRE

Design – Selectăm cu atenție doar piesele care ating superlativul, prin formă, montură și calitatea excepțională a pietrelor prețioase. Fiecare detaliu este verificat cu cea mai mare atenție de către maeștrii noștri bijutieri.

Responsabilitate – Frumusețe, unicitate și responsabilitate. Sustenabilitatea aduce lumii o sclipire aparte. De aceea, ne asigurăm că fiecare piesă TEILOR îndeplinește toate criteriile de mediu și durabilitate.

Case de bijuterii – Fiecare bijuterie are o călătorie și o poveste absolut unică. Lucrăm îndeaproape cu case de bijuterii din întreaga lume și din locurile cele mai promițătoare, acolo unde diamantele și pietrele prețioase sunt conduse către excelență.

Misiune și Viziune

Misiunea

Este dedicată celor care poartă sau dăruiesc bijuterii natural, ca parte a stilului de viață, încurajați să vadă imposibilul și să-și depășească limitele, în fiecare zi.

Viziunea

Se traduce printr-o evoluție extrem de rapidă, printr-un ideal al echipei dedicat întregii lumi: acela de a deveni un brand global în peisajul bijuteriilor.