Tips&Tricks: Alegerea inelului de logodna

2015-09-23 12:03:46

Alegerea inelului de logodna

Când ești pus în situația de a alege inelul de logodnă, te poți simți ușor copleșit. Ce cunoștințe ai despre inele și diamante, despre compoziția aurului roz sau despre simbolistica pietrelor prețioase?

În orice caz, indiferent de pregătirea pe care o ai în materie de bijuterii, cu siguranță îți dorești s-o impresionezi cu inelul de logodnă, să o faci să se îndrăgostească de frumusețea pietrelor prețioase.

Alegerea inelului de logodnaCe este inelul de logodnă? Este o bijuterie, este un simbol, este o promisiune, o certitudine.

5 ÎNTREBĂRI ESENȚIALE

Ce model de inel? Solitaire, trei diamante sau centură de diamante?

Ce culoare? Alb, galben sau roz?

Ce piatră? Diamant, safir, rubin?

Ce carataj? 14K sau 18K?

Ce măsură? Inelul poate fi modificat în cazul în care măsura nu se potrivește?

Autentic sau fals? Primesc certificat de garanție care atestă calitatea metalului și a pietrei prețioase?

CUM VREI SĂ ÎL ACHIZIȚIONEZI?

ONLINE: Din confortul fotoliului preferat, îți alegi exact modelul dorit de inel de logodnă, care îți va fi livrat, gata ambalat și însoțit de certificatul de garanție la ușa ta sau, în chip de surpriză, la ușa iubitei tale.

DIN MAGAZIN: Te vei înarma cu răbdare în trafic până la magazinul-destinație și apoi în magazin pentru a putea analiza rapid opțiunile din vitrină și pentru a face alegerea corectă din multitudinea de modele de inele de logodnă prezentate. Avantajul achiziționării inelului de logodnă din magazin este acela că poți vedea bijuteria, îi poți simți textura și poți analiza mai îndeaproape piatra prețioasă.

VREI SĂ O SURPRINZI ȘI ALEGI SINGUR INELUL

În acest caz, avantajul este că poți alege un inel de logodnă pe măsura ta: atât din punct de vedere al bugetului, cât și al design-ului. În același timp, există posibilitatea să greșești măsura. De asemenea există posibilitatea ca modelul ales de tine să nu îi placă (asta dacă nu ai investit suficient timp în a afla cât mai multe lucruri despre preferințele ei în materie de bijuterii).

ALEGEȚI INELUL DE LOGODNĂ ÎMPREUNĂ

Mergeți împreună să achiziționați inelul. Ai la dispoziție degetul iubitei (așa că nu ai cum să greșești măsura). Fără îndoială, ea își va alege exact modelul preferat.

Dezavantajul în acest caz – SURPRIZA – ceea care o va face să își amintească pentru totdeauna momentul în care a spus DA și tu i-ai oferit inelul – va fi pierdută iremediabil. De asemenea, în cazul în care ai un buget prestabilit pentru inelul de logodnă, există destul de multe șanse ca acesta să fie depășit atunci când ea se va îndrăgosti de cel mai frumos inel din vitrină.

alegerea inelului de logodnă

INELUL DE LOGODNĂ ȘI LATURA SA PRACTICĂ

Dacă știi că ea va purta inelul în fiecare moment din zi, o bijuterie cu o montură sofisticată nu este o alegere tocmai bună. Dacă ea este o fire activă, evită inelele cu montură înaltă, care s-ar putea agăța în toate lucrurile din jur.

CÂT AR TREBUI SĂ COSTE INELUL DE LOGODNĂ?

Când vine vorba de achiziții prețioase, am putea să-l considerăm ca fiind al 5-lea C – cost. Desigur, aceasta este o chestiune personală. Se spune că inelul de logodnă ar trebui să aibă o valoare echivalentă cu 2 salarii. Adevărul este că ar trebui să plătești atât cât ești dispus și atât cât îți poți permite în mod realist.

OFERĂ-I EXACT CEEA CE ÎȘI DOREȘTE

Probabil cel mai bun sfat când vine vorba de alegerea inelului de logodnă, este să nu o surprinzi cu un model de inel pe care ea nu l-ar alege niciodată. Indiferent de cât de mult îți place. Consultă-te cu persoanele apropiate ei în cazul în care ai nevoie de consiliere în alegerea inelului perfect.

Este foarte probabil ca ea să prefere un inel clasic cu diamant, așa cum am observat că o fac 76% din cei care achiziționează un inel de logodnă.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard