Cercei aur roz cu rubine

COD:
DCGG00501
2.138,00  lei
Pretul final include TVA
Adaugă la favorite
Disponibilitate: în stoc

Cercei realizati din aur roz de 14K incrustati cu rubine de 1.920ct H VS. Gramaj 2.02g.

Bijuteriile Teilor sunt insotite de certificate de garantie, care atesta calitatea metalului si a pietrelor pretioase. Pentru fiecare comanda online va oferim ambalarea cadou si transportul gratuit.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Ce este rubinul?

Considerat a fi piatra lunii iulie, rubinul este o piatră prețioasă din familia Corindonului (oxid de aluminiu). Culoarea roșie este dată de prezența in compoziția sa a ionilor de crom. Numai varietățile roșii se numesc rubine, celelalte sunt denumite safir sau padparadscha. Rubinul este piatra pasiunii, simbolul sângelui și al vieții, denumirea sa fiind derivata din latinescul rubeus.

Cea mai intensa si apreciata nuanta de roșu este cea denumita sânge de porumbel. Tipurile de rubine cu aceasta nuanta sunt găsite doar în Burma și sunt net superioare celor provenite din celelalte locuri unde se mai exploatează pietrele pretioase. Duritatea pe scara Mohs a rubinului este 9, situandu-se imediat după diamant și fiind apropiat de safir din acest punct de vedere.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard