Cercei cu diamante si topaz albastru

COD:
DCKW00702
1.282,34  lei
Pretul final include TVA
Adaugă la favorite
Disponibilitate: în stoc

Cercei din aur alb 14K incrustati cu 16 diamante transparente 0.051ct J SI1 si topaz albastru 2.051ct.

Greutate: 1.45g

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Topazul

Denumirea de topaz isi are originile in grecescul Topazios, numele unei insule aflate undeva in Marea Rosie. Topazul are o duritate de 8 pe scara Mohs. Grecii antici purtau topazul ca pe un talisman aducator de putere. Topazul este o gema translucida, care reflecta diferite nuante, in functie de elementele din compozitia sa. Acesta este alocromatic, culoarea fiind data de prezenta impuritatilor din structura cristalului. Culorile naturale cele mai obisnuite sunt galben, maro-galben, maro-portocaliu, roz-maroniu, rosu-deschis pana la mediu, albastru si incolor. Mai rar, topazul poate fi si verde, roz, roz-rosu si violet. Trebuie mentionat ca topazul albastru natural se gaseste destul de rar.

Topazul este printre putinele geme care pot fi gasite sub forma unor cristale de dimensiuni foarte mari – cel mai mare cristal de topaz cantareste 271 kg si a fost descoperit in Brazilia. Topazul fatetat este supus unui proces de polisare foarte intens, rezultatul fiind o gema care la atingere pare alunecoasa. Acesta este pleocroic, ceea ce inseamna ca afiseaza diverse culori cand este privit de-a lungul a 3 axe diferite. Surse: Brazilia, Pakistan,Australia, Afganistan, Marea Britanie (topazul albatsru), Myanmar, Nigeria, Sri Lanka.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard