FADO

  • Preț: 1.000  lei și peste x

Filtrează produsele

Preț
x
Tip Bijuterie
  1. FADO

    Soare, vise, valuri, lumina, culoare, iubire, iertare, stralucire si aur – ingredientele din care au fost alcatuite bijuteriile Fado. Colectia de bijuterii Teilor Fado a fost realizata in inima Portugaliei, purtand in contururi sclipirile intense ale soarelui si geometria minimalista a simbolurilor portugheze.

    Piesele sunt însufleţite de zâmbetele discrete şi atingerile delicate ale Adei Condeescu, sursă de inspiraţie pentru maeştrii bijutieri. Frumuseţea şi senzualitatea îi sunt accentuate de sclipirile bijuteriilor realizate din aur în nuanţe de alb, galben sau rose.

Vizualizare ca Grilă Listă
pe pagină
Setați descendent

16 Articole

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard