Idei de cadou

  • Piatra pretioasa: Fara pietre x

Filtrează produsele

Piatra pretioasa
x
Culoare aur
Material
Tip Bijuterie
  1. IDEI DE CADOU

    Cadourile speciale pot crea momente unice alături de persoanele dragi. Dacă nu te-ai decis încă ce dar să îi oferi de sărbători, Teilor îți vine în ajutor cu sugestii prețioase, in sclipiri de diamante! Cucerește-i inima prin accente subtile de culoare și sclipiri ce vorbesc despre sentimentele tale.

Vizualizare ca Grilă Listă
pe pagină
Setați descendent

14 Articole

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard