Idei de cadou pentru Maria

  1. IDEI DE CADOU PENTRU MARIA

    Idei de cadou pentru cineva drag? Ofera bijuterii. Sunt cadouri pentru totdeauna: din aur, cu diamante sau pietre pretioase colorate, acestea vor pastra vie amintirea momentului in care au fost daruite.

    Pentru mama poti alege un colier cu un pandantiv simbolic, pentru sora ta sau cea mai buna prietena o bratara cu snur si banut care poate fi gravat. Pentru iubita sau sotia ta, cadoul perfect este un inel cu diamant. Noi iti ambalam cadoul si iti oferim transportul gratuit.

Vizualizare ca Grilă Listă
Pagină
pe pagină
Setați descendent

88 Produse

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard