COMANDAREA ONLINE A UNEI VERIGHETE TEILOR EXPRESS LOVE

Stii care este masura corecta pentru verigheta?

Atunci o poti comanda online din colectia Teilor Love Express, cu doar cateva click-uri. Colectia este compusa din verighete din aur alb si galben de 14K, cu masuri incepand de la 49 si pana la 70. Modelele de verighete disponibile online sunt realizate din aur de 14K.

La comanda, acestea pot fi facute si din aur de 18K. Pentru comenzi si estimari de preturi, va invitam sa ne contactati la numarul 0720028217.

Pretul verighetei

Pretul verighetelor se calculeaza in functie de masura, gramaj si pietrele pretioase incrustate in montura bijuteriilor astfel:
  • 14K – 185 lei/ gram;
  • 18K – 241 lei/ gram;
  • Incrustat diamant 0.03ct - 345 lei (un singur diamant);
  • Incrustat cristal – 15 lei (o singura pietricica).

Pentru comenzi si estimari de preturi, va invitam sa ne contactati la numarul 0720028217.

Gravarea verighetei

Teilor va ofera gravarea gratuita pentru data nuntii si numele persoanei iubite. Pentru alte mesaje, se poate solicita gravarea bijuteriei, pentru care se va percepe o taxa in functie de modelul ales.
Trebuie sa stii:
Pentru bijuteriile gravate se percepe plata online cu cardul.
Verighetele gravate NU se pot returna.

Certificare si ambalare

Verighetele din colectia Love Express sunt insotite de certificate de garantie care atesta calitatea metalului pretios din care sunt realizate, cat si a pietrei incrustate (in cazul personalizarii bijuteriei).
Pentru fiecare comanda efectuata online, Teilor va ofera ambalarea de cadou a bijuteriei. Verigheta va fi livrata in cutiuta si punguta personalizata Teilor.

Livrare

Verighetele disponibile online vor fi livrate in maxim 2-3 zile lucratoare.
Pentru comenzi personalizate (verighete cu carataj de 18K, alta nuanta de aur, incrustarea cu cristal sau diamant), durata realizarii este de aproximativ 30 de zile calendaristice.

Retur
Verighetele din colectia Love Express pot fi returnate in termen de 30 de zile de la data achizitiei, cu conditia sa nu existe semne de purtare sau uzura.
Exceptie vor face verighetele personalizate, care nu vor mai putea fi returnate – verighetele gravate si cele realizate pe comanda (cu termen de livrare de aproximativ 30 de zile calendaristice). />
Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard