Cum se desfasoara procesul de recrutare

Curios cum ne alegem colegii? Mai jos am descris, in cateva randuri, modul in care ajungi sa faci parte din planurile stralucite marca Teilor!

Profilul candidatului ideal

Cautam colegi cu foarte bune abilitati de comunicare, atitudine pozitiva, entuziasta si cu un spirit de echipa nativ. Dorim sa-ti cunoastem aptitudinile de comunicare, asadar role-play-urile nu lipsesc inca de la prima discutie cu recrutorul.

Discutiile le putem purta atat fata in fata, cat si online, in functie de preferinte, dar si de timing sau distanta.

Profilul candidatului perfect

Unde ne gasesc candidatii?

Principalul canal de recrutare este site-ul companiei, in sectiunea Cariere fiind descrise job-urile disponibile din toata tara.  In acelasi timp, colaboram cu diverse site-uri de recrutare, in functie de numarul de pozitii deschise si suntem foarte receptivi la recomandarile venite din partea celor care sunt aproape de brandul nostru.

Interviul

Primele discutii urmeaza in general un proces standard de intrebari si raspunsuri. Noi ne incredem in interviul bazat pe competente.

In cea de-a doua intalnire povestim mai multe despre ceea ce inseamna profil tehnic al rolului si incercam sa iti descriem o zi de lucru in dinamica Teilor.

La aceasta a doua intalnire va participa intotdeauna reprezentantul departamentului in care pozitia este deschisa. Asadar, acesta este momentul in care ar trebui sa pregatesti intrebari tehnice, si nu numai, pentru ca acum vei afla sigur toate raspunsurile.

In functie de pozitia pentru care recrutam, am implementat si o mica testare pentru verificarea cunostintelor.

Cel de-al treilea pas in procesul nostru de recrutare este ofertarea sau transmiterea feedback-ului catre candidat. In cazul in care ne-ai convins ca esti colegul pe care noi il cautam si raspunsul tau este pozitiv, vei primi o oferta din partea noastra.

Feedback-ul il transmitem intotdeauna argumentat, motivandu-ne alegerea. Asadar CV-ul tau va ramane in baza noastra de date, fiind posibil sa revenim catre tine in situatia in care apare un post potrivit profilului tau. Ne place sa mentinem legatura cu candidatii care ne-au aratat ca isi doresc sa faca parte din echipa noastra si apreciaza brand-ul Teilor.

Interviul la Teilor

 

Prima zi la Teilor – In curand pe pagina de Cariere Teilor

 

Tips & Tricks pentru viitorii nostri candidati

 

 • Zambiti! Nu veti convinge niciun angajator daca sunteti incruntati. Fiti voi insiva!
 • Aveti incredere in voi, iar perceptia altora despre voi sa nu va descurajeze niciodata.
 • Documentati-va despre job si companie! Vedeti daca profilul vostru se pliaza pe cerintele noastre si cautati informatii care va pot ajuta sa cunoasteti mediul de lucru si cultura organizationala Teilor! Ne asteptam sa va implicati 100 % inca de la prima noastra interactiune. Emotiile pot fi bune, insa in limitele rezonabile.  
 • Puterea de convingere sta si in mimica fetei si aspect, iar tonul vocii noastre poate influenta rezultatul.

 

Ponturi pentru interviul prin Skype

 • Tineţi cont de comunicarea non-verbala;
 • Testaţi imaginea şi sunetul inainte de discutie;
 • Gasiți un loc linistit pentru discutie;
 • Fiți cu cel puțin 5 minute mai devreme în fața calculatorului;
 • Aranjați spațiul din jurul vostru și alegeți un fundal neutru;
 • Adresați intrebari suplimentare.

 

Suntem nerabdatori sa te cunoastem si poate chiar sa devenim colegi!

Autor: Olivia Dragusin,         Olivia, recruiter Teilor          

HR Recruiter

recrutare@teilor.ro

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
 • Card Avantaj
 • MobilPay
 • Visa
 • MasterCard