De ce sa te alaturi echipei Teilor

Salut, sunt Olivia si sunt recruiter la Teilor. Astazi o sa-ti vorbesc despre motivul pentru care "sa te alaturi Teilor ".

Fiind la jumatatea drumului in domeniul resurselor umane si lucrand in corporatii in diverse pozitii mi se parea complet lipsit de sens faptul ca oriunde as fi mers oamenii nu erau "tratati mai bine" la locurile de munca. Mergand mereu pe ideea ca petreci mai mult timp muncind decat facand orice altceva, am ales Teilor deoarece este o companie de familie si acest lucru s-a simtit inca de la prima interactiune. Experienta Teilor de pana acum mi-a oferit libertatea extraordinara de a explora compania si m-a ajutat sa inteleg modul in care Teilor abordeaza talentul.  

Olivia, recruiter Teilor

Aici oamenii chiar conteaza pentru fondatorul companiei si impreuna cu echipa de resurse umane a creat un sistem apreciat de gestionare de a personalului, stabilind schimbari de functie pentru toti angajatii in functie de potentialul, implicarea si evolutia acestora. 

Veronica, colega mea care se ocupa de administrare in departament mi-a marturisit ca a ales Teilor datorita faptului ca este o companie 100% romaneasca in plina expansiune.

Lucreaza aici de mai bine de 1 an si sustine cu tarie ca in Teilor chiar se aplica metoda despre care unii doar vorbesc, "angajatii sunt tratati ca si membri ai familiei". Mediul de lucru este unul dinamic, alert, dar intotdeauna plin de inventivitate si cu obiective clare. Din echipa fac parte foarte multi angajati vechi (peste 15 ani) de unde iti poti da seama de stabilitatea si increderea oferita. 

Bianca, stagiarul nostru ne-a marturisit  ca atractia pentru bijuterii, pasiunea pentru HR si dorinta de a deveni independenta au facut-o sa aplice la un stagiu de practica in HR Teilor. Trecand printr-un proces de recrutare amplu, considera ca atentia la detalii, atitudinea pozitiva si spiritul de echipa au "clasat-o" pe  Bianca pe primul loc in procesul de recrutare.

"Trebuie doar sa-ti doresti", restul vine de la sine. Integrarea a fost rapida, iar datorita Teilor am invatat ce inseamna sa lucrezi "in familie" cu pasiune si dorinta continua de a "face lucrurile sa mearga". 

Mihai, colegul din departament care se ocupa de payroll a ales Teilor in urma cu aproximativ 2 ani pentru dorinta sa de cunoastere, de a invata lucruri noi, iar Teilor “a picat ca o manusa “. Profilul companiei l-a atras, evolutia si faptul ca lucrurile “se misca repede” asa cum i-au fost prezentate la interviu. “Am dat peste o echipa tanara, unita unde intelegerea e la ea acasa”. Stabilitatea, beneficiile sporite si dezvoltarea personala si profesionala  nu lipsesc din povestea Teilor.

Echipa HR Teilor


Madalina, vine din zona de automotive si este liderul echipei de HR. Fiind o fire activa si dinamica, nevoia sa de provocare si actiune, dorinta de a iesi din zona de confort si de a cunoaste si experimenta lucruri noi  au facut-o sa aleaga Teilor in urma cu 4 ani.

Increderea acordata, posibilitatea de a se autodepasi prin provocarile zilnice si faptul ca a evoluat in acelasi timp cu Teilor o fac sa transmita tuturor care ne calca pragul dorinta de a face parte din planurile stralucite ale companiei.

Satisfactia, de cand a acceptat provocarea “pietrelor pretioase’ este continua, vazand cum se contureaza si implementeaza lucruri porninte de la ideile sale si ale colegilor care sunt mereu ascultate.

Daca iti doresti sa evoluezi, sa faci parte dintr-un mediu de lucru dinamic unde ai intotdeauna libertatea de exprimare te asteptam sa fii parte din povestea Teilor,  locul perfect pentru urmatorul pas in cariera ta!

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard