Teilor, expertul tău în diamante și pietre prețioase

Teilor, expertul tau in diamante si pietre pretioase

VIZIUNE

Viziunea Teilor este unică atât în ceea ce privește produsele, brand-ul, cât și locațiile noastre. În acest moment, Teilor este sinonim cu pietre prețioase autentice și servicii la cel mai înalt nivel, în locații premium.

“Ne dorim să oferim consumatorilor din România opțiuni și experiențe de achiziție pe care nu le mai pot regăsi în niciun alt loc. Bijuterii încrustate cu pietre prețioase autentice și servicii la cel mai înalt nivel, în locații premium.”

Brand-ul Teilor se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase. În Romania nu mai exista un alt retailer specializat exclusiv în bijuterii încrustate cu diamante si pietre pretioase, pozitionat ca un brand national.

Bijuteriile Teilor incrustate cu pietre pretioase autentice

BIJUTERIILE TEILOR

Pietre preţioase autentice Teilor a creat un concept bazat in intregime pe bijuterii de aur cu diamante si pietre pretioase naturale. Bijuteriile selectate pentru vitrinele Teilor provin din toate colțurile lumii, din zonele unde există un cult al pietrelor prețioase. Autenticitatea pietrelor prețioase este unul dintre cele mai importante criterii în procesul de selecție a pieselor, fiind urmat de nota unică dată de designer bijuteriilor. Colecțiile de bijuterii exclusiviste sunt completate de colecții compuse din piese clasice pentru ea și el, cât și de categorii de produse dedicate segmentului bridal: zeci de modele de inele de logodna si peste 200 de modele de verighete.

Verighete Teilor

LOCAŢIILE TEILOR

 În prezent, rețeaua de magazine Teilor este compusă din 40 de locații activând în București, Bacau, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Jiu si Timisoara, la care se adaugă prezența online a brand-ului. Am investit in dezvoltarea recunoasterii cu usurinta a designului magazinelor noastre dar si in campanii de comunicare originale.

Locatiile Teilor in Romania

TEILOR EXCLUSIVE

Concept-store- ul Teilor Exclusive reunește colecții de bijuterii unice în lume, încrustate exclusiv cu pietre prețioase naturale. Fiecare bijuterie Teilor Exclusive are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase extrem de rare.

Diamantele sunt amfitrioane in interiorul concept- store-ului, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldelele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele Exclusive. Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte.

Lista pietrelor utilizate în realizarea pieselor este una impresionantă –începând cu perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, aceasta se continuă cu o varietate largă de pietre semiprețioase precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix.

Colecţiile Teilor Exclusive sunt disponibile în Băneasa Shopping City şi Palas Mall, Iaşi.

Teilor Exclusive in Baneasa Shopping City Bucuresti

ECHIPA TEILOR

Ne informăm și updatam constant pentru a vă oferi mereu bijuterii autentice, împachetate în cele mai bune servicii. Încercăm să ne diferențiem atât prin inovație, excelența operațională, cât și prin calitatea relației cu clienții noștri – toate acestea fiind posibile doar prin intermediul echipei Teilor, formată din peste 200 de specialişti în aur şi pietre preţioase.

O mica parte din echipa Teilor alături de Andreea Esca, in cadrul unui eveniment marca AList Magazine.

O mica parte din echipa Teilor in cadrul evenimentul A List Magazine

Urmăreşte-ne!

Urmareste-ne pe facebook!  Urmareste-ne pe instagram!  Urmareste-ne pe Pinterest!  Urmareste-ne pe Google+!

Contactează-ne!

Telefon: 0720028217

 Email: contact@teilor.ro

 Contact MAGAZINE

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard