Inel de logodna Rose diamant 0.09ct

COD:
DYRG03076
1.504,00  lei
Pretul final include TVA
Disponibilitate: Epuizat din stoc
Inel de logodna din aur de 18K cu diamant de 0.09ct GVS.Pentru fiecare achizitie online, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit. Modelul poate fi modificat la cerere.
Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

DESPRE DIAMANTE

Lucruri esentiale despre diamante Compozitia chimica a diamantelor si structura cristalului transforma diamantul intr-o entitate unica a regatulului pietrelor pretioase. Diamantul este singura piatra pretioasa care are la baza un singur element chimic – carbonul, regasindu-se in proportie de 99.95% in compozitia acestuia. Restul de 0.05% poate include depuneri, atomi care nu fac parte din chimia pietrei pretioase. Aceste elemente pot influenta culoarea sau forma cristalului. Procedeul prin care o mineral se formeaza ii determina identitatea. Diamantul se formeaza sub presiune si la temperaturi extrem de ridicate, conditii care se regasesc la adancimi specifice (aproximativ 100 mile), sub scoarta terestra.

Structura cristalului de diamant este isometrica, cee ace inseamna ca atomii de carbon sunt legati in acelasi mod, indiferent de directie. Un alt mineral, grafitul, contine de asemenea carbon, insa procesul sau de formare si structura cristalelor sunt extrem de diferite.Rezultatul – grafitul este atat de moale incat poti scrie cu el, in timp ce diamantul este atat de dur incat poate fi zgariat doar de un alt diamant. Fara acesti factori, diamantul ar putea fi doar un alt mineral. Insa aceasta combinatie speciala intre elemente, structura si procesul de formare confera diamantelor calitatile care le transforma in pietre pretioase extraordinare. Diamantul este piatra pretioasa a celor nascuti in aprilie si de asemenea cadoul perfect pentru aniversarea a 60 de ani de casatorie.

Copyright 2017 Teilor.ro