Inele de logodna

Rose

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Victoria

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Josephine

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Pentru cererea in casatorie perfecta, descopera inelul de logodna aur din colectia de inele logodna online Teilor: inele de logodna din aur alb, inele cu diamante, inele de logodna cu safire, inele de logodna din aur galben, inele de logodna cu smaralde sau inele de logodna simple. Pentru fiecare inel de logodna achizitionat online, Teilor iti ofera certificat de garantie, transportul gratuit si cutiuta cadou.

Crown

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Caliope

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Urania

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Cluster

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Thalia

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Ines

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Aura

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Baguette Square

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Erato

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Diamante albastre

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Mel

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Clio

Acceseaza colectia acum.

DESCOPERA

Diamante negre

Vezi modelele

DESCOPERA

Athena

Acceseaza colectia

DESCOPERA

Rose

Rose este un model de inel de logodna Solitaire, care nu se inscrie in tiparul clasic. Este un inel de logodna din aur de 18K, cu diamantul cu taietura Brilliant, foarte bine ancorat in patru gherute, ce coboara spre interiorul bijuteriei, conturand delicat fatele pietrei pretioase. Inelul poate fi realizat din aur alb, roz, sau galben, cu masuri cuprinse intre 48 si 56, care pot fi ajustate gratuit.

Victoria

Inel de logodna din aur Solitaire, cu design clasic, care poate fi realizat in trei nuante, cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Modelul de inel Victoria are diamantul prins intr-o montura inalta sub forma de V, piatra pretioasa neputand trece neobservata. Masura inelului poate fi ajustata cu usurinta. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Josephine

Josephine este un model de inel de logodna din aur Solitaire aparte, care se diferentiaza prin tipul de montura in care este prins diamantul. Cele patru gherute inaltate sunt sustinute de altele patru, dispuse simetric. Montura confera bijuteriei aspectul de stea, diamantul fiind prins in centrul acesteia. Inelul de logodna cu diamant poate fi realizat din aur alb, roz sau galben de 18K. Josephine este un inel de logodna din aur alb, incrustat cu un singur diamant prins intr-o montura inalta.

Crown

Inel de logodna din aur delicat, Solitaire, cu montura minimalista, in patru gherute. Acestea se unesc intr-o structura sofisticata, amintind de conturul unei coroane. Inelul de logodna cu diamant poate fi realizat din aur alb, roz sau galben de 18K. Pentru fiecare comanda online, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Caliope

Discret si rafinat, inelul de logodna din aur de 18K  Caliope are diamantul prins intr-o montura aproape integrata in corpul bijuteriei. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Urania

Inel de logodna din aur cu diamant, delicat, cu o montura simpla, in 4 gherute. Diamantul cu taietura Brilliant este prins intr-o montura fina in V, formata din patru picioruse scurte. Bijuteria poate fi realizata din aur alb, galben sau roz de 18K, cu masuri care variaza intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna din aur cu diamante, va oferim ambalarea cadou si transportul gratuit.

Cluster

Inel de logodna incrustat cu un diamant central, inconjurat de alte briliante, menite sa-i sporeasca stralucirea. Inelul poate fi realizat din aur alb, galben si roz de 18K, cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, Teilor va ofera ambalare cadou si transportul gratuit.

Thalia

Inelul de logodna din aur Thalia are diamantul prins intr-o montura discreta. Bijuteria este disponibila in trei nuante de aur, alb, roz sau galben, cu masuri disponibile cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Ines

Inel de logodna din aur de 18K, cu montura clasica, in patru gherute. Bijuteria este disponibila cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, va oferim ambalare cadou si transportul gratuit.

Aura

Modul in care sunt dispuse diamantele in montura inelului de logodna din aur Teilor Aura ii confera o stralucire aparte. Briliantele montate in centrul bijuteriei sunt flancate de un sir de pietre pretioase, prinse in aur de 18K. Bijuteria poate fi realizata din aur alb, aur galben sau aur roz, cu masuri cuprinse intre 48 si 56.

Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Baguette Square

Montura inelului de logodna Baguette Square este imbracata in diamante rotunde si diamante bagheta. Bijuteria poate fi realizata din aur alb, aur roz sau aur galben de 18K, cu masuri cuprinse intre 48 si 56.

Pentru toate comenzile de inele de logodna cu diamant, va oferim ambalarea cadou si transportul gratuit.

Erato

Un inel de logodna din aur, delicat, incrustat cu un singur diamant cu taietura Briliant. Inelul poate fi realizat din aur alb, roz sau aur galben, cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamant, Teilor va ofera ambalarea cadou si livrarea gratuita.

Mel

Inelul de logodna Mel este realizat din aur de 18K, incrustat cu un diamant central, flancat de un sir de briliante. Bijuteria poate fi realizata din aur alb, aur roz sau aur galben, cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Clio

Inel de logodna Solitaire, disponibil in trei nuante de aur de 18K. Diamantul este prins in sase gherute delicate, care transforma bijuteria intr-una extrem de versatila, putand fi purtata cu usurinta alaturi de verigheta. Pentru fiecare comanda online de inele de logodna cu diamante, noi va oferim ambalarea cadou si transportul gratuit pe teritoriul Romaniei.

Diamante negre

Diamantele negre sunt magice. Descopera colectia de inele de logodna din aur cu diamante negre Teilor!

Ofera-i un inel de logodna incrustat cu o piatra pretioasa deosebita. Pentru fiecare comanda de inele de logodna cu diamant, noi iti oferim bijuteria certificata, ambalarea cadou si transportul gratuit. Povestea incepe cu un diamant!

Athena

Inelul de logodna Athena este realizat din aur de 18K, incrustat cu un diamant central, flancat de un sir de briliante. Modelul de inel Athena are diamantul prins intr-o montura inalta, piatra pretioasa neputand trece neobservata. Bijuterie este realizata din aur alb cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda online, Teilor va ofera ambalarea cadou si transportul gratuit.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard