Magazine Bijuterii Craiova

Calea București 80

Teilor Electroputere Parc Craiova

Calea București 80

Oraș: Craiova

Program Luni - Duminică:10:00 - 22:00

Telefon:073 3073 766

Dacă sunteți în căutarea inelului de logodnă, perechii de verighete perfecte sau a unui cadou prețios pentru dumneavoastră sau pentru cineva drag, vă așteptăm în locația Teilor aflată în centrul comercial Electroputere Parc Craiova.

Bijuteriile sunt realizate din aur de 14K sau 18K și pot fi încrustate cu cristale, diamante sau pietre prețioase naturale.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard