Magazine Bijuterii Cluj-Napoca

Al. Vaida Voievod, Nr. 53B

Teilor Iulius Mall Cluj

Al. Vaida Voievod, Nr. 53B

Oraș: Cluj-Napoca

Program Luni - Duminică:10:00 - 22:00

Telefon:0725 544 509

Teilor a deschis în Iulius Mall Cluj un magazin dedicat celor care iubesc bijuteriile din aur. Teilor vă invită să descoperiți colecții spectaculoase, inelul de logodnă perfect și zeci de modele de verighete, atent selectate. Bijuteriile se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor.
Colecţia de verighete Teilor este compusă din bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp. Jocul de culori şi finisaje prețioase poate fi îmbrăcat în strălucirea cristalelor sau a diamantelor, în funcţie de preferinţe dumneavoastră.
Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete și inele de logodnă, cât și piese dedicate fiecărui moment din zi.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard