Magazine Bijuterii București

Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5

Teilor MegaMall

Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5

Oraș: București

Program Luni - Duminică:10:00 - 22:00

Telefon:0725 583 202

Cu o experiență de peste 10 ani în industria bijuteriilor din aur și pietre prețioase, brand-ul Teilor își dorește să ofere pasiune, inovație și eleganță.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se conturează în jurul conceptului de inovație. Punem accent pe exclusivismul și calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creată pentru a corespunde în detalii minuțiose preferințelor și personalității clienților noștri.

Bijuteriile Teilor sunt întotdeauna împachetate în servicii la cele mai înalte standarde. Colecțiile de verighete și inele de logodnă sunt completate de o gamp variată de bijuterii pentru ea, accesorii pentru el și bijuterii copii.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard