Magazine Bijuterii București

Calea Floreasca Nr. 246B, Sector 1

Teilor Promenada

Calea Floreasca Nr. 246B, Sector 1

Oraș: București

Program Luni - Duminică:10:00 - 22:00

Telefon:0723 142 266

Bijuteriile Teilor vă așteaptă în centrul comercial Promenada, București pentru a descoperi bijuterii spectaculoase, realizate în serii limitate, care creează, de fiecare data, o impresie puternică, prin detalii neașteptate și extravagante. Identitatea brandului ne este transmisă prin intermediul detaliilor fine, ce conferă unicitate amplasamentului. Culoarea expozitoarelor din interiorul vitrinelor a fost aleasă pentru a sugera textura pielii, suprafața ideală pentru prezentarea bijuteriilor. Nuanțele calde alese în amenajarea locației amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt făurite prețioasele bijuterii.
Pentru că bijuteriile pot vorbi despre iubire, emoții și pasiune nestăvilită într-un mod mult mai elocvent decât cuvintele ar putea să o facă vreodată, Teilor vă așteaptă să descoperiți cadourile perfecte pentru cei dragi sau bijuteria imaginată special pentru tine în locația din Promenada Mall.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard