Magazine Bijuterii Pitești

Calea București nr. 50

Ramada Boutique

Calea București nr. 50

Oraș: Pitești

Program Luni - Duminică:0:00 - 23:59

Telefon:0720 028 217

Concept-store-ul din Hotelul Ramada Pitești va invita sa descoperiti bijuterii unice care va vor purta intr-un univers pretios incarcat cu emotii, feminitate si senzualitate Teilor vede bijuteriile ca un amestec de pietre pretioase in monturi care vor rezista timpului. Bijuteriile evolueaza in forme expresive cu rezultate surprinzatoare: inovatii cromatice, solutii creative și surprinzator de sensibile intr-o lume a frumusetii, trecand dincolo de ce cunoastem despre bijuterii . Liniile asimetrice, in design atipic, creaza bijuterii statement pline de fluiditate.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard