Magazine Bijuterii Sibiu

Strada Lector nr. 1-3 A

Teilor Festival Mall Sibiu

Strada Lector nr. 1-3 A ,550245

Oraș: Sibiu

Program Luni - Duminică:10:00 - 22:00

Telefon: 0770 459 515

Teilor vă așteaptă în magazinul deschis în Festival Mall Sibiu cu colecții de verighete și inele de logodnă, bijuterii pentru copii, pentru doamne și domni. Piesele din aur alb, roz sau galben, ornamentate cu diamante, pietre prețioase sau cristale vă vor încânta și vă vor purta intr-o lume a frumosului în care cerceii, inelele, brățările sau chiar butonii, depășesc statutul de simple accesorii.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard