Ai primit inelul de logodna? Cum arata?

Daca ti-a oferit inelul de logodna inseamna ca ai primit promisiunea pentru totdeauna a unei vieti fericite impreuna, oglindite in fatele perfecte ale diamantului. Dragostea este un sir de emotii, vise si ganduri indreptate neincetat catre cea care ti-a cucerit inima. Si nimic nu transmite si pastreaza acest sentiment mai bine decat un diamant.

DE CE UN DIAMANT?

Pentru ca un diamant, indiferent de dimensiunea sa, se va face intotdeauna remarcat, chiar si printre alte pietre colorate sau extrem de stralucitoare. Sclipirile discrete si in acelasi timp intense ale diamantelor, transforma orice bijuterie intr-un obiect pretios, dezirabil, generator de senzatii si emotii puternice.
De ce un diamant

MODELE DE INELE DE LOGODNA

SOLITAIRE

Este inelul de logodna incrustat cu un singur diamant. Gratios si delicat, inelul Solitaire sustine diamantul intr-o montura care se va completa perfect cu un model clasic de verigheta. Acesta poate avea o montura inalta ori una discreta, in 4 sau mai multe gherute de prindere. Diamantul incrustat are de obicei taietura rotunda, insa printre cele mai spectaculoase inele de logodna Solitaire se se numara cele cu taietura cushion sau princess. Inelele de logodna Solitaire pot fi purtate cu usurinta alaturi de verigheta, indiferent daca aceasta are un design clasic sau unul mai complex, fie vintage, fie avangardist.
Descopera modelele de inele de logodna Teilor Solitaire.
Inelul de logodna Solitaire

INELUL DE LOGODNA CLUSTER

Specialistii Teilor au numit astfel acest tip de montura pentru ca elementul central al bijuteriei este format din mai multe diamante, dispuse de obicei sub forma de floare sau stea. Inelul de logodna Cluster poate fi asortat unui model clasic, minimalist de verigheta, desi, cel mai bine ii sta singur pe deget.
Inelul de logodna Cluster

AURA

Inelul de logodna Aura este practic un Cluster flancat de un sir de pietre pretioase, care sporeste stralucirea detaliului central. Aura este o bijuterie care nu va trece niciodata neobservata si care trebuie sa fie insotita de o verigheta de tip Infinty.

INELUL DE LOGODNA BAGUETTE

Montura inelului Baguette este imbracata in diamante bagheta si diamante rotunde. Elementul central este compus dintr-un diamant cu taietura rotunda, inconjurat de un sir de pietre pretioase bagheta.
Inelul de logodna cu diamante bagheta

BLUE LIGHT – DIAMANTELE ALBASTRE

Diamantele albastre sunt cu adevarat magice! Culoarea vibranta a acestor pietre va cuceri pe loc orice inima. Raritatea si frumusetea diamantelor albastre au fascinat iubitorii de pietre pretioase de-a lungul timpului, numarandu-se printre cele mai apreciate geme din lume. Potrivit celui mai recent studiu al specialiştilor GIA (Institutul American de Gemologie), diamantele albastre îşi capătă culoarea de la oxizii de bor care se găsesc în adâncurile oceanelor. Diamantele albastre se formează la peste 650 de kilometrii adâncime, în mantaua internă a Terrei. Acestea prind contur în plăcile tectonice scufundate în apele oceanelor, oxizii de bor croindu-şi calea către centrul pământului odată cu mişcarea plăcilor. Asadar, inelul tau de logodna va fi unul cu adevarat deosebit, incrustat cu o piatra provenita din adancurile oceanelor.
Diamantele albastre, din adancul oceanelor

DIAMANTELE NEGRE

Se crede despre diamantele negre ca s-au format în urma exploziei unei supernove. În timp, praful stelar s-a condensat în asteroizi, iar unul dintre aceştia a lovit pământul. Teoria conform căreia diamantele negre nu ar aparţine spaţiului terestru este confirmată de faptul că acest tip de pietre preţioase nu a fost găsit niciodată în depozitele geologice obişnuite. Daca te-ai gandit la o cerere in casatorie care nu se inscrie in tiparul clasic, un inel de logodna cu un diamant format, probabil, intr-o alta galaxie este exact ce iti trebuie.

Filtrează produsele

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard