Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

Povesti cu diamante

Povestea diamantelor se conturează într-un nou proiect Teilor, având-o ca protagonistă pe muza campaniei Pure Diamonds, Catrinel Menghia.

Alegerea bijuteriilor este precum alegerea parfumului. Acestea trebuie să se muleze perfect pe nuanța pielii, să poarte un strop din farmecul cerului înstelat și să învăluie trupul în nuanțe fine de strălucire.

Fiecare bijuterie Teilor are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioane, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldelele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele Teilor.

Povestea diamantelor se conturează într-un nou proiect Teilor, având-o ca protagonistă pe muza campaniei Pure Diamonds, Catrinel Menghia. Pornind de la conceptul ca diamantele sunt pentru totdeauna, pietrele pretioase o însoțesc în fiecare moment, păstrând strălucirea clipelor prețioase petrecute alături de cei dragi. 

Teilor - Diamante si pietre pretioase

Momentele de romantism, momentele de pasiune si cele de fericire sunt rulate pe fondul muzical compus de Ricardo Amoressi special pentru acest proiect. Bagheta regizorală aparține artistului Massimiliano D’Epiro, filmările fiind realizate în decorul idilic al Romei.

Bijuteriile purtate de Catrinel Menghia în cadrul filmărilor fac parte din colecțiile Teilor Exclusive, un mix de materiale preţioase, turnate în contururi ce privesc către viitor. Bijuteriile evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de graniţele a tot ceea ce este deja ştiut în materie de bijuterii. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate bijuteriilor.

Colecțiile sunt disponibile în magazinul Teilor situat în cadrul Băneasa Shopping City.

 Catrinel Menghia Precious moments

© Developed by CommerceLab