Noul magazin Teilor din Brăila Mall

Teilor vă invită să descoperiți colecțiile sale de bijuterii în noul magazin deschis în Brăila Mall diamantele și pietrele prețioase vor străluci în monturi excepționale, inelele de logodnă cu care încep toate poveștile și verighetele pentru totdeauna.

Magazinul Teilor din Brăila Mall confirmă filozofia brandului, reunind colecții aparținând unor nume cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase.

Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de piese unicat cu un design spectaculos, verighete și inele de logodnă, cât și piese concepute pentru a fi purtate în fiecare moment al zilei. Verighetele în linii fluide, în culori și combinații diverse ce își vor păstra eleganța și strălucirea în timp. Inelele de logodnă cu diamantele cele mai strălucitoare, concepute într-un design discret și elegant pentru a complimenta accesoriile care li se vor alătura.

Indiferent de ocazie, toți cei care doresc să își surprindă persoanele dragi cu un cadou special sunt așteptați în magazinul Teilor cu bijuterii ce pot deveni daruri memorabile.

MagazinTeilor - Brăila Mall

Telefon: 0738 791 255

Program: Luni - Duminică 10:00 – 22:00

Vitrina bijuterii Teilor

Vitrina bijuterii Teilor

Vitrina inele logodna Teilor

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard