REGULAMENTUL CONCURS “FIECARE DIAMANT SPUNE O POVESTE”


ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Fiecare diamant spune o poveste” este SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, cu sediul în Pitesti-Argeș, Str. Smeurei, nr. 54, înmatriculată la Registrul Comerţului sub JO3/1681/2003, cod unic de înregistrare RO 15997524.

Participarea la concurs atrage acceptarea implicită şi necondiţionată a prezentului Regulament Oficial al concursului de către participanţi.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Campania “Fiecare diamant spune o poveste” va fi lansată la data de 15.12.2016 şi se va desfăşura până la data de 23.12.2016.

CONDIŢII DE PARTICIPARE:

Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial ale acestuia, ce va fi făcut public prin accesarea paginii de Facebook www.facebook.com/bijuteria.teilor . Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca eventualele schimbări să intre în vigoare numai după prezentarea acestora pe www.facebook.com/bijuteria.teilor .

În concursul „Fiecare diamant spune o poveste” se poate înscrie orice persoană fizică de naţionalitate română, cu excepţia angajaţilor organizatorului SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, a rudelor şi afinilor acestora de gradul I, precum şi a tuturor celorlalte persoane implicate în acest proiect.

ÎNSCRIERE

Se poate inscrie la concurs orice utilizator Facebook, care are profil real, în perioada 15-23 decembrie 2016. Trebuie sa de a share postarii care anunta concursul si sa lase un comentariu la postare, in care sa povesteasca o ziua de Craciun perfecta in viziunea sa.

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL ) „Fiecare diamant spune o poveste” va efectua prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanţilor respectând confidenţialitatea acestora în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal nr. 26122 şi libera circulaţie a acestor date. Datele furnizate de participanţi vor fi folosite de SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL în scopul anunţării şi identificării câştigătorilor şi pentru a le trimite acestora comunicări comerciale(newsletter).


PREMIILE CAMPANIEI

Câștigătorul desemnat prin tragere la sorti va primi ca premiu o pereche de cercei din aur alb de 18K, încrustat cu un diamant de 0.10 ct FDS, în valoare de 280 eur.
Premiul nu poate fi schimbat şi nu se poate opta pentru contravaloarea lui în bani.

DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI


Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti vineri, 23.12.2016, pe pagina de Facebook a organizatorului Câstigătorul va fi anunțat telefonic sau prin mesaj privat, in maxim 48 ore de la data desemnării acestuia. Dacă în termen de 3 zile, câstigătorul nu va putea fi contactat, se va alege un alt câștigător, iar ciclul se repetă până la validarea acestuia. Pentru validarea câștigarii premiului, castigatorul, persoană fizică, va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

LITIGII

În cazul unor litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, acestea vor fi înaintate spre soluţionare instanţelor judecătoreşti române competente.

CLAUZE FINALE

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL) nu își asumă responsabilitatea pentru invalidarea unui câștigător datorită inexactității datelor de contact oferite de participant, schimbarea adresei de email a acestuia sau necitirii corespondenței.
Organizatorul concursului va face toate demersurile necesare pentru desfășurarea concursului în condiții normale, fără a-și asuma responsabilitatea pentru eventualele contestații ale participanților ce nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigura livrarea rapida a produselor achizitionate online. Bijuteriile vor ajunge in maxim 3 zile lucratoare la destinatie, transportul fiind asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro