Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

Concurs Laura Cosoi

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Fiecare diamant spune o poveste” este SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, cu sediul în Pitesti-Argeș, Str. Smeurei, nr. 54, înmatriculată la Registrul Comerţului sub JO3/1681/2003, cod unic de înregistrare RO 15997524.

Participarea la concurs atrage acceptarea implicită şi necondiţionată a prezentului Regulament Oficial al concursului de către participanţi.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

 

Campania “Fiecare bijuterie spune o poveste”  va fi lansată la data de 20.12.2016 şi se va desfăşura până la data de 22.12.2016.

 

CONDIŢII DE PARTICIPARE:

 

Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial ale acestuia, ce va fi făcut public prin accesarea paginii www.teilor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca eventualele schimbări să intre în vigoare numai după prezentarea acestora pe www.teilor.ro .

 

În concursul „Fiecare bijuterie spune o poveste” se poate înscrie orice persoană fizică de naţionalitate română, cu excepţia angajaţilor organizatorului SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, a rudelor şi a finilor acestora de gradul I, precum şi a tuturor celorlalte persoane implicate în acest proiect.

 

ÎNSCRIERE

 

Se poate inscrie la concurs orice persoana in perioada 20-22 decembrie 2016. Trebuie sa scrie un comentariu la articolul de pe blogul Laurei Cosoi http://lauracosoi.ro/fiecare-bijuterie-spune-o-poveste/ care anunta concursul, in care sa scrie intr-un comentariu povestea personala despre bijuteria cu cea mia mare valoare sentimenteala.

 

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL ) „Fiecare bijuterie spune o poveste” va efectua prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanţilor respectând confidenţialitatea acestora în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal nr. 26122 şi libera circulaţie a acestor date. Datele furnizate de participanţi vor fi folosite de SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL în scopul anunţării şi identificării câştigătorilor şi pentru a le trimite acestora comunicări comerciale(newsletter).

 

 

 

 

PREMIILE CAMPANIEI

 

Câștigătorul desemnat prin tragere la sorti va primi ca premiu un colier din aur alb de 14K, 2.87 gr, în valoare de 774 lei.

Premiul nu poate fi schimbat şi nu se poate opta pentru contravaloarea lui în bani.

 

DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI

 

 

 Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti vineri, 23.12.2016, pe blogul Laurei Cosoi http://lauracosoi.ro/fiecare-bijuterie-spune-o-poveste/ . Câstigătorul va fi anunțat telefonic sau prin mesaj privat, in maxim 48 ore de la data desemnării acestuia. Dacă în termen de 3 zile, câstigătorul nu va putea fi contactat, se va alege un alt câștigător, iar ciclul se repetă până la validarea acestuia. Pentru validarea câștigarii premiului, castigatorul, persoană fizică, va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

 

LITIGII

 

În cazul unor litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, acestea vor fi înaintate spre soluţionare instanţelor judecătoreşti române competente.

 

CLAUZE FINALE

 

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL) nu își asumă responsabilitatea pentru invalidarea unui câștigător datorită inexactității datelor de contact oferite de participant, schimbarea adresei de email a acestuia sau necitirii corespondenței.

Organizatorul concursului va face toate demersurile necesare pentru desfășurarea concursului în condiții normale, fără a-și asuma responsabilitatea pentru eventualele contestații ale participanților ce nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

 

 

© Developed by CommerceLab